2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 69867 بازدید | 859 پست
چقد بدذات 😕😕😕😕اینجور ادما از خدانمیترسن . چقد حرصم گرفت ......خداجوابشو بده . بعدش هیچکس چیزی نگ ...

نه فقط زن دایی کوچیکم خیلی با ایمان هست و خداشناس دیده اشک خالم از خجالت درومده خودش سینی چایی برده پذیرایی و کمک کرده بوده، 

اخه مادر بزرگم عاشق بچه های خواهرش هست حتی به قیمت بدترین اتفاق ها ( دایی بزرگم و زنش دختر خاله پسر خاله هستن )

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد بد ذات باید باشن

دختری تو همسایگی خواهرم هست که با پدرومادرپیرش زندگی میکنه..سنش بالای ۴۵هست..سه سال پیش پسری همسنش خواستگارش بود..که همسرش رو از دست داده بود و بچه هم نداشت

پدر ومادرش به کسی نگفته بودن تا قضیه رو بین خودشون تموم کنن..قرار بود طبقه پایین پدرومادرشون ساکن بشن تا از اونها هم مراقبت کنن

دختره به خواهرم تعریف میکرده که نمیدونم زنداداشم وداداشم از کجا خبردار شدن و اومدن سنگ اندازی کردن..گفتن اجازه نمیدن پیش پدرومادر زندگی کنن..مهریه باید فلان قدر باشه

خلاصه خاستگاری بهم خورده بود

پدرش امسال فوت کرد..دختره به خواهرم میگفت بارها به همین شکل خاستگاری رو فراری دادن..میگفت اوایل فکر میکردم به خاطر من اینطور میکنن وصلاحم رو میخوان..ولی وقتی کمکم سنم بالاتر رفت وخاستگارام کم وکمتر شد وخونه پدرم دارم پیر میشم فهمیدم که اونا میخواستن خیالشون از بابت پدرومادر راحت باشه..میخواستن پرستار واسه اونها باشم..

از پشت کوه اومده بودی وسط مغازه خواستگاری کرده؟ هر چیزی یه آدابی داره حق با زن داداشت هست

فازتوت چیه؟ پسره خوشش اومده خاهرشو فرستاده شماره خونه و  ادرس بگیره چیش عجیبه من تاحالا از پشت کوه نیمدم شما ک رفتی چطوریه؟  

والا عجیبن غریبا هستن اینجا

وقتی زندداش میاد ازدواج مناسب و بخت خوب واسه دختر اون خونه فوق العاده سخت میشههههه! 

اینو کاملا جدی میگم. از خواستگارات پیش زنداداشت نگو و اگه داداشتم دهن لقه پیش اونم نگو. یا میزنه پات یا کاری میکنه که خودت جواب رد بدی

2810