2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 65703 بازدید | 809 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم طرف خوشش اومده خاستکاری کرده زشتم نیست این ی چیزی ک ب من مربوطه ن ب کسی دیگه نیمد ک بهم‌پیش ...

نه دیگه حتما باید توخیابون یا تو مهمونی دید میزد میپسندید میومد شماره میداد ۴سال علافت میکرد بعد به زور میومد خواستگاریت این بهترین روشه از دید بعضی کاربرا  خوب مگه دوستی چجوریه طرف خانوادشو میفرسته خونتون برای اجازه وصدور حکم دوستی؟ خوب میبینه خوشس میاد میرید تو رابطه آشنا میشید خواستگاری این شکلی هم همینه چهره رو پسندیده خیلی محترمانه از خواهرش خواسته مقدمه چینی کنع مستقیم نگفته بریم از اینجا محضر که،میرن میان آشنا میشن اگر بدرد هم خوردن اوکیه اگر هم نه که حواب منفی میدن،استارتر دلیل حرفای همسر برادرت مثل خیلی از کاربرا قطعا از سر حسادت  به شغل و شرایط مالی آقا پسر بوده

نمیدونم انگار اون منو زاییده جف ب گردنم داره

خب عزیزم خیلی مایلی شوهرکن بیخیال حرف زنداداشت بشو...واکنش زنداداشت بدبوده...تومیگی بهش ربط نداره اما اون براش مهم بوده شان تو پایین نیاد براش باارزش بودی ک ناراحت شده منطورش این بوده دختر میخواید باید بلندشید بیاید خاستگاری ن اینجوری بگید 

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
خب عزیزم خیلی مایلی شوهرکن بیخیال حرف زنداداشت بشو...واکنش زنداداشت بدبوده...تومیگی بهش ربط نداره ام ...

خب شماره میخاستن از مامانم ک بیان خاستگاری از کجاشماره ادرس خونه رو پیدا میکردن عجبا  

خب شماره میخاستن از مامانم ک بیان خاستگاری از کجاشماره ادرس خونه رو پیدا میکردن عجبا

به خدا بعضی ها حرف عجیبی میزنن مگه بیچاره گفت بیا کلفت خونمون شو که شان تو رواورده پایین شمارو دیده از رفتار ونجابتتون خوشش اومده به خواهرش گفته همین

اهامگه دوست مامانت نبوده؟من فک کردم اشناس طرف...خب یکیش همینه زنداداشت خواسته شانت حفظ بشه یکی ممکن حسادت باشه یکیم ممکن تورو برا برادری کسی بخاد

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
اوه چه فتنه ای هست

خیلیییی این یکی از فتنه هاش هست 🙂 جالب اینکه مادر بزرگم چون خاله زن داییم هست ( داییم و زنش دختر خاله پسر خاله ان ) همیشه دوسش داشته و تاج سرش بود این عروس

ینی بدی ندیده که بخواد تلافی کنه 

2810