2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 60625 بازدید | 790 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از نظر نی نی سایتیا شانت اومده پایین

نه اتفاقا ،خیلی هم حس خوبی هست اینکه هرجا بری مغازه مطب آرایشگاه و.. اونجا کسی خوشش بیاد برات خواستگاری پیش بیاد. اتفاقا اگه به کلاس و شأن هست، کلاس داره والا، نمی‌دونم یکسری چرا می‌خوان بگن خانم فروشنده کار چیپی کرده والا خیلی هم خوبه. اتفاقا عکس العمل زنداداشتون مشکل داره. وگرنه بالاخره خواستگاری هست دیگه، دزدی که نکردن 

اینا که میگن این چه مدل خاستگاری مثلا چکار میکرد ؟،می اومدن تعقیبشون میکردن فرداش با دسته گل و کل اقوام می اومدن خونشون خاستگاری؛یا منظورت اینه حتما باید دختر پسر دوست بشن بعد سر فرصت بیان خاستگاری 

میگن شان خانوادتو اورده پایین چون تو مغازه خاستگاری کرده یعنی تورو وسیله دیده استدلالاشون داغونم کرد ...

چه استدلال مزخرفی ببخشیدها. اتفاقا خیلی هم خوبه. بالاخره همه خواستگارا که آشنا نیستن. بعضی ها ممکنه توی مغازه، بیرون پیش بیاد ، این نشونه خانمی و زیبایی و نجابت شما هم هست که خوششون اومده 

اینا که میگن این چه مدل خاستگاری مثلا چکار میکرد ؟،می اومدن تعقیبشون میکردن فرداش با دسته گل و کل اق ...

ما ۴ تا عروس آوردیم از تو خیابون پیدا نکردیم که از دوست و آشنا با شناخت قبلی انتخاب کردیم که خودش و خانواده هاشون به ما بیان 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
خب خیلی بد حرف زد بعدم بچه رو کشید هرکیم بود بهش برمیخورد چون اصلا ب خودش ربطی نداشت من خودم هنگ کر ...

خب بعد از اینکه از مغازه رفتین بیرون مادرت به زنداداشت نگفت یهو چت شد؟ 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

واقعا جری شد

خوب معلومه عزیزم ،بهت حسودی می کنه توقع داره تو ازدواج کنی و همه خوشبختی ها و جشن و شادی برای خودش و خانواده اش باشه ازش محترمانه فاصله بگیر هر حرف و کاری که می کنی هم تا قطعی نشده بهش نگو نذار بفهمه همه چیزم بهش نگو تجربه دارم که میگم 

بنام خدا.زن داداشت بشدت حسود و بیشعوره😐😐😐آخه بتوچه.غلط کردی واکنش نشون میدی.کار فروشنده هم اصلا زشت نبوده.کاری هم ندارم کابرا چرا ابن مد خواستگاری رو قبول ندارن.ولی دهن اون عنترخانوم حسود و سرویس کن

اصن خانم فروشنده بد خاستگاری کرده و سخیفانه بوده،به زنداداش چه ربطی داشته؟؟؟؟جایگاهشو این وسط نمیدونم.سر پیازه یا ته پیاز

در ضمن‌چیزی که‌من از متن تاپیک فهمیدم سوال درباره نحوه ی خاستگاری نبود گفت زنداداشم بد رفتار کرده.

مشخصم هست که از دلسوزی نبوده و یه مشکل روانی داره

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
2810