2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 61292 بازدید | 793 پست

چقدر پیچیده میکنید موضوع رو . بنظرم ایرادی نداشته . والا من جوون قدیمی ام ،  در مورد خودم ، داخل کافی شاپ، یه آقایی با مادرشون بودن از شخص خودم خواستگاری کردن که منجر به ازدواج شد الان که فکر میکنم بهتر از ایشون نمیشد که بشه . اگر تعصب بعضی از کاربرای اینجا رو داشتم که .....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر پیچیده میکنید موضوع رو . بنظرم ایرادی نداشته . والا من جوون قدیمی ام ، در مورد خودم ، داخل کاف ...

شما شان لازم رو نداشتی🤣 

بابا من کادر درمانم انقدر خواستگاری اینطوری تو بیمارستان از طرف اطرافیان بیمارها و .. میشه 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

خب میگن باید میمد دنیالت خونتونو پیدا میکرد فیلم هندی زیاد میبینن

عقل ندارن این حرف میزنن

اونها ابراز میکنن

میخوان ببینن دختر نامزدی چیزی نداره

یا شیرینی خورون کسی نباشه

اگ نبود

شماره یا  آدرس میگیرن

خب میگن باید میمد دنیالت خونتونو پیدا میکرد فیلم هندی زیاد میبینن

چی بگم والا.اگه شما کلا تصمیم به ازدواج داشته باشید شماره تماس میدین که بیشتر همدیگه. رو بشناسید اگه نه کلا میگی فعلا نمی‌خوام ازدواج کنم.

من دانشجو بودم با اتوبوس میرفتم شهری که درس می‌خوندم ،کلی خواستگار برام پیدا میشود و شماره تماس خانواده میخواستن منم میگفتم نه،همون جا تموم میشود دیگه.اتفاقا خدایی بعضی هاشون هم خیلی خوب بودن ولی من کسی دیگه ای رو دوست داشتم 😂

چی بگم والا.اگه شما کلا تصمیم به ازدواج داشته باشید شماره تماس میدین که بیشتر همدیگه. رو بشناسید اگه ...

برای منم خیلی تو اتوبوس بین شهری پیش اومد دانشجویی حتی یکیشون رو فرستادم برا دختر داییم خیلی هم خوب بود و ازدواج کردن😅

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

عقل ندارن این حرف میزنناونها ابراز میکننمیخوان ببینن دختر نامزدی چیزی ندارهیا شیرینی خورون کسی نباشه ...

اینا ترجیح میدن اسی بره با یکی دوست بشه پسره چند سال معطلش کنه و هزار تا کثافت کاری بکنه پسره، بعد اسی التماس کنه بیا منو بگیر از آخر هم پسره بزاره بره  .  هزار نفر تو همین سایت تاپیک زدن عشقمون بعد ۶ سال ولمون کرد و ...

2810