2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5724 بازدید | 381 پست
اتفاقا من از حرف اون زنه فروشندهه اصلا خوشم نیومد واقعا هم که چه مدل خواستگاریه شما مشتری اون هستین ...

حالااین بنده خداهم ک همون موقع عقد پسره نشد😄

خب بیچاره ها اگه اینا میرفتن چطوری میخواستن اسی و پیداکنن حالا این حرف وزدن ک شماره خانواده دختروبگیرن

وای مرسی ک اینقد کامل گفتی بخدا فرشته ای تو

عزیزم من کاری به ارتباطات خانوادگی شما ندارم احتمالا یه کم و کاستی بوده و  شاید دوطرفه هم بوده ،این چیزا بین خواهر و برادر هم میفته چه برسه عضو جدیدی که وارد خانواده میشه ولی خدایی اینکه بیان تو تصمیمات و اتفاقات بزرگ خانواده اینطور رفتار کنن اصلا درست نیست ،این که گذشت ولی سعی کن که تا جواب قطعی ندادی به خواستگارت با کسی غیر ، پدرو مادرت عنوان نکنن ،اوکی که شد و جواب بله دادی برای مراسم خواستگاری رسمی به خواهر و برادرات بگین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالااین بنده خداهم ک همون موقع عقد پسره نشد😄خب بیچاره ها اگه اینا میرفتن چطوری میخواستن اسی و پیداک ...

ن دیگه باید میمد دنبالم خونمونو پیدا میکرد هرشب برام نامه میفرستاد هرشب دم پنجرمون وایمیساد  فیلم هندی عاشقانه زیاد میبینن  

عزیزم من کاری به ارتباطات خانوادگی شما ندارم احتمالا یه کم و کاستی بوده و شاید دوطرفه هم بوده ،این ...

واقعا  تصمیم دارم همینکارو  بکنم من حتی ب اقا پسری تو فامیل دوست داشتم همو میخاستیم  پسره چندبار اومد خاستکاری ولی از لج من جلوی پدر مادرم بد خانواده پسره میگفت روح روانمو ازار میداد

کسایی که تعجب کردید که وااااا این چه مدل خواستگاریه! توی بعضی شهرها مثل همدان این مدل خواستگاری اصلا عجیب نیست! 

حالا نمیشه بهش گفت خواستگاری! اما خیلی زیاد پیش میاد که توی همدان مادر یا خواهر آقاپسر توی خیابون ازت بپرسه مجردی؟ بعدم آدرس بگیره که بیاد خواستگاری 

یا حتی خود پسر ، بهت بگه من از شما خوشم اومده اگه اجازه میدید با خوانواده خدمت برسیم! 

یعنی اصن روتینه اونجا

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
کسایی که تعجب کردید که وااااا این چه مدل خواستگاریه! توی بعضی شهرها مثل همدان این مدل خواستگاری اصلا ...

تو شهرما هم این موضوع کاملا عادیه 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
تقصیر خودمه ی بار باید محکم بشونمش سرجاش

نه هیچی نگو ،اتفاقا همینو میخواد که یه دعوای گنده به پا کنه ،فقط حساسیت نشون نده بی تفاوت باش ،تا وقتی حساسیت نشون بدی اذیتت میکنه ،بدار فکر کنه برات مهم نیست اینجوری بی خیال میشه ،پیشش بگو اصلا دوست ندارم ازدواج کنم فعلا تا چندسال بهش فکر نمیکنم

عه نگو این حرفای بی پایه رو

عزیزم کاملا پایه روان شناسی داره . توضیح این که هر یک از ما از طفولیت یه چهار چوب چهره رو در ضمیر ناخودآگاه خودمون پرورانیده ایم و چهره مطلوب و محبوب ما هست . به محض دیدن این چهره در واقعیت عاشقش میشیم . هرچند به ظاهر در یک نگاه عاشق شدیم ولی این عشق سابقه‌ای به درازای سن ما داره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

2810