رفتیممغازه صاحب مغازه ی زن بود با داداشش زنه منو از مامانم خاستگاری کرد گفت داداشم خوشش اومده ازدخترت میگه خاستگاری کن یهو زن داداشم باعصیانیت گفت وا این چ مدل خاستگاریه بچشم بفل زنه بود بچه زو کشید از بغلش زفت از مغازه بیرون بعد زنه گفت مطمنم ک این خاهرت نبودچون انگار خیلی ناراحت شد گفتم زن داداشمه گفت پیداس چشمم نداره واقعا فاز زن داداشمو نفهمیدم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کاش کامنت اولمو با دقت میخوندی منم تو همون کامنت گفتم رفتارش تند بود! یعنی شماها اگر انقدر سخیفانه و ...
این سخیفانه و زشته؟ پسره خواهرش رو جلو فرستاده یعنی قصدم واقعا ازدواجه اگه استارتر اوکی بود می اومدن خونه واسه صحبت
می اومد شماره میداد بهش میگفت بیا یه سال دوست باشیم بیا خونمون گربه سخنگو دارم رفتار درست بود؟
بعضی کاربر ها نمیدونم چشونه یجوری نسبت به خواستگاری سنتی جبهه دارن انگار تا چندبار خونه طرف نرفته باشی نباید بیاد خونه واسه خواستگاری ، اگه شرایط اوکی باشه چه اشکال داره زیر نظر خانواده ها یه مدت با هم آشنا بشن اگه به هم خوردن برن برای بقیه مراحل؟ به زن داداشه هم ربط نداشته اصلا به عروس یا داماد چه ربطی داره بخواد نسبت به ازدواج اعضا خانواده همسرش نظر بده ، اگه ازش پرسیده بودن یه چیزی
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه