2777
2789
عنوان

کاش مردا جمعه هم خونه نباشن

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 107 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به سختیای اولش فکر نمیکنم به موقعی فکر کنین که شما پیر شدین پسراتون دختراتون همه دورتونن یکیشون م ...

ولی پسرم ب باباش رفته درس خون نیست هرچند درامدش بدک نیست ولی تحصیلات بخدا مهمه 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
این اخه طرز فکر من نیست علمیه بچه تا هفت سالگی نباید چیزی بهش بگی

چی بگم😐😐😐

بچه‌هاشون یکی از یکی بدتر😑

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒      

ولی پسرم ب باباش رفته درس خون نیست هرچند درامدش بدک نیست ولی تحصیلات بخدا مهمه

همونم باز خوبه اصن همین که خانوادتون شلوغ باشه باهم بگین بخندین این قشنگه بقیه چیزا مهم نیست

از هفت سالگی به بعد یواش یواش باید بهش مسئولیت بدی

این رو همه جواب نمیده و نتیجه خوبی نداره

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒      

چی بگم😐😐😐بچه‌هاشون یکی از یکی بدتر😑

😂😂 یه پسر عمه با یه دختر عمه دارم اونا بچه بودن عمم خیلی بهشون رسیدگی میکرد عمم بنده خدا بهترین مادر بود براشون ولی شوهرش که مذهبی بود بیخیال بود با سیاست با یچه هاش برخورد میکرد بهشون گیر نمیداد وقتی جدا شدن از هم بچه هاش میگفتن از مادرمون خوشمون نمیاد الانم بیچاره حالش خرابه 

همونم باز خوبه اصن همین که خانوادتون شلوغ باشه باهم بگین بخندین این قشنگه بقیه چیزا مهم نیست

من قبلا خیلی اروم بودم چنان مخمو خورد کردن بعضی وقتا از بس غر میزنم خودمم بعدش پشیموون میشم یا بچه ها رو دعوا میکنم 🤧

😂😂 یه پسر عمه با یه دختر عمه دارم اونا بچه بودن عمم خیلی بهشون رسیدگی میکرد عمم بنده خدا بهترین ما ...

رسیدگی و توجه زیادی ظلمه ک، بچه لوس میشه

تعادل‌....

من قبلا خیلی اروم بودم چنان مخمو خورد کردن بعضی وقتا از بس غر میزنم خودمم بعدش پشیموون میشم یا بچه ه ...

بازم میگم بعد از هر سختی اسانی هست ایه قرانه خدا دوروغ نمیگه که پس الان اگه دارین سختی مکشین بعدن نتیجشو میبینین ولی سختی که فکر شده باشه 

بازم میگم بعد از هر سختی اسانی هست ایه قرانه خدا دوروغ نمیگه که پس الان اگه دارین سختی مکشین بعدن نت ...

یه مشکل دیگم اینه ایمانش ضعیفه تا میام امر ب معروف کنم از کوره درمیره قبلا اینجوری نبود وقتی قران گوش میداد عشق میکرد 

کاش میشد طلاق بگیرم نمیتونم بسازم اصلا تفاهم نداریم 😭😭😭

حتما یه چیزی بود که میگم ازدواج کاره اسکولاست 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 
2810