بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب دخالت میکنه چون اونجا خونشه، از طرفی از اینکه بدت میاد سرش تو گوشی باشه پس باید چکار کنه که تو خوشت بیاد؟
دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐 راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی
شوهرم هرررر شب فیلم نگاه میکنه فیلمای خارجی منم مجبور میکنه بشینم باهاش تماشا کنم میگم بذار برم کارامو کنم ظرفارو بشورم یکم مطالعه کنم میگه نه من میام خونه باید بست بشینی کنارم فیلم ببینیم حرف بزنیم همه بازیگرا و کارگردانای خارجی رو با زندگینامه واقعیشونو بلده برام تعریف میکنه باید گوش بدم 😭
بهش گفتم جمعه ها برو سرکار تروخدا اعصابمو بهم میریزی
منم واقعا نمی تونم 😂🤦🏻♀️
تحمل کنم
مرد باید آفتاب نزده بره تا ۸ ، ۹ شب
رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀 مامان و باباهای مازندرانی خیلی به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
از خواب بیدارش نکن ،خواست بیدار شه بگو یه هفته سرکار بودی بخواب
غذاشو خورد بازم بفرستش اتاق بگو خسته ای برو بخواب
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)