2777
2789
عنوان

کاش مردا جمعه هم خونه نباشن

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 107 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دخالت میکنه چون اونجا خونشه، از طرفی از اینکه بدت میاد سرش تو گوشی باشه پس باید چکار کنه که تو خوشت بیاد؟ 

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی 

شوهرم هرررر شب فیلم نگاه می‌کنه فیلمای خارجی منم مجبور می‌کنه بشینم باهاش تماشا کنم میگم بذار برم کارامو کنم ظرفارو بشورم یکم مطالعه کنم میگه نه من میام خونه باید بست بشینی کنارم فیلم ببینیم حرف بزنیم همه بازیگرا و کارگردانای خارجی رو با زندگینامه واقعیشونو بلده برام تعریف می‌کنه باید گوش بدم 😭

منم جمعه ها داداشم خونه است هزار بار بحثمون میشه 😩😂به نظرم از قبل برا جمعه ها برنامه ریزی کن نزار ...

قبلا میرفت سرکار دوهفتس خونس بریم بیرونم حلی ولخرجی میکنه منم سکته میکنم از بس ات اشغال میخره

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
بهش گفتم جمعه ها برو سرکار تروخدا اعصابمو بهم میریزی

منم واقعا نمی تونم 😂🤦🏻‍♀️

تحمل کنم 

مرد باید آفتاب نزده بره تا ۸ ، ۹ شب 

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
خب دخالت میکنه چون اونجا خونشه، از طرفی از اینکه بدت میاد سرش تو گوشی باشه پس باید چکار کنه که تو خو ...

سر ب سر پسرم میذاره لج باز بارش اورده میگم ول کن بچست کم تذکر بده کم دعواش کن دیونش میکنی دیگه مخم متلاشی میشه از بس سر و صدا تو خونس

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

از خواب بیدارش نکن ،خواست بیدار شه بگو یه هفته سرکار بودی بخواب 

غذاشو خورد بازم بفرستش اتاق بگو خسته ای برو بخواب

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
2810