صباحالخیر مدیر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 9677 عنوان کاش مردا جمعه هم خونه نباشن | مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 107 پست ی روز خونس خون به جگرم میکنه تو همه چی دخالت میکنه همش سرش تو گوشی همش با بچه ها بحث میکنه کلا گند میزنه به زندگیم روز جمعه کاش میمردم از دستش وزن اولیه ۶۵ وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۵۸ امروز | 03:23 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vikem عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 1063 دوتا خب وقتی نمیخواستیش چرا رفتی زیرشو دوتا بچه رو بدبخت کردی ؟ خودت نیاز جنسی داشتی ؟ یا اونو تامین میکردی شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد
صباحالخیر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 9677 خب وقتی نمیخواستیش چرا رفتی زیرشو دوتا بچه رو بدبخت کردی ؟ خودت نیاز جنسی داشتی ؟ یا اونو تامین میکر ... بحث نیاز جنسی نیست اوایل اینجوری نبود من کم کم ازش خوشم اومد جدیدا خیلی اخلاقش رومخمه وزن اولیه ۶۵ وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۵۸
vikem عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 1063 بحث نیاز جنسی نیست اوایل اینجوری نبود من کم کم ازش خوشم اومد جدیدا خیلی اخلاقش رومخمه دیگه دیره اگه بخوای طلاق بگیری باید به اون بیچاره ها جواب بدی . شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد