2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارم توضیح میدم برات وقت گذاشتم فالل کامل باز کردم !!

این خانم در هر صورت خانم حسودیه احتمالا اسم مذهبیم داره چشمش بر نمیداره اینکه شما پیشرفت کنی خیلیم پشت سرت حرف میزنه

ببین رو نیت مهاجرتت وارد یه دوره رکود میشی خوب؟! ولی اصلا نا امید نشو خودت خیلی فکرت مشغوله اما فرصت مالی خوب پیش میاد میتونی انجام بدی نیتت رو 

اقایی قد منوط پوست گندمی خوش تیپ سن که احتمالا اسم مذهبی داره یا اسمش با م شروع میشه باعث این تغییر و جابجایی میشه پس قطعا جابجایی داری 

گره بزرگی باز میشه رو وعده ۶ دعایی هم اگر کردی جواب میده واکر  نذر داشتی برا این موضوع حتما انجام بده 

رو این موضوع مشاجره و بحث بود ولی اخرش بد ندیدم برات موفق باشی

لطف کن فقط صدقه هم بزار کنار و برای من هم دعا کن 

این خانم در هر صورت خانم حسودیه احتمالا اسم مذهبیم داره چشمش بر نمیداره اینکه شما پیشرفت کنی خیلیم پ ...

نگین۱۳۷۱/۷/۱۱ حس همسرم به من چیه باکسی رابطه داره تاآخرباهم هستیم 

صب کن دارم میبینم برات

با چی میگیری گلم 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
عزیزم تایپ کردم بالا برات

تورخدا منم بگو جان من 

عزیزم من یک طلب خیلی مهم دارم طرف گفته این هفته یا چک می دم یا پول بنظرت واقعا این هفته چیزی بهمون می ده اسمم فاطمه متولد۷۷/۱/۱

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
تو روی وعده ۹ یه سنگینی روت افتاده خودتم حس کردی جتی باهث شده پولی از دست بدی شاید کلا همه چی خوب پی ...

عزیزه دلم تورو خدا جوابه منم بده

من باردارم؟؟

اگه نیستم چرا پریود نمیشم

کی پریود میشم

2810