روتختی هم چروک شده بنظرتون با بخارشو اوکی میشه برای بوی بد پتو و روتختی چی ؟؟ یه تاپیک دیدم نوشته بودن برین حموم شوهر طرف از سر کار میاد ۱۰ ساعت پاها ش س کتونیع خب ۲ ساعت هم پاهاش بشورع مثل مایی که صبح تا شب خونه ایم نمیشه خب البته این یع مثال بود فقطد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اولا تخت خواب محل استراحته باید تمیز باشه یعنی از اول شوهراتون رو عادت بدین خودتونم رعایت کنید با لباس بیرون یا کثیف یا بدن عرقدار و بودار نرید تو تخت قبلش ی دوش بگیرین حتی شده گردن ب پایین رو بشورین لیف بزنید
دیگه روتختی بو نمیگیره
برا صاف شدن روتختیت جنسش اگه لایکو و نخه اتو کن روشو اکر ساتن و .... ی پارچه بنداز زوش بعد اتو کن صاف میشه
آره وای چندجا رفتم ک بالشت برام آوردم تا زیر سرم گرفتم انقدررر بو تف و دهن داده ک عوق زدم واقعا باورم نمیشه بقیه چجوری سر رو اون بالشتا میزارن ک انقد بو دهن میده یا بو سرچرب🤢🤢🤮🤮
من هر 10 روز روتختی و میشورم و خوشبو کننده میزنم هر 4 5 روز هم روبالشتیارورو بالشتی خودمو حموم ب حمو ...
خب من وسواس فکری دارم حس میکنم دارم دیونه میشم میشینم همه چیو بو میکشم پتوبالش متکا به کوچولو ک بو نمیدهد ی قسمت میندازم داخل ماشین حتی اگه یه روز قبلش شسته باشم خبرو تختی میلیاردی هم آدم بهره با این وضع خیس خوردگی از بین میره