2777
2789

روتختی هم چروک شده بنظرتون با بخارشو اوکی میشه برای بوی بد پتو و روتختی چی ؟؟ یه تاپیک دیدم نوشته بودن برین حموم شوهر طرف از سر کار میاد ۱۰ ساعت پاها ش س کتونیع خب ۲ ساعت هم پاهاش بشورع مثل مایی که صبح تا شب خونه ایم نمیشه خب البته این یع مثال بود فقطد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه.نخیه اخه. نخی ها بو نمیگیرن. پلاستیک و حوله ای ها و از اون نرمولک ها زود بو میگیرن.   

۱۵روز یکبار هم روتختی رو میشورم.پتو هم دوماه یکبار

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من هر 10 روز روتختی و میشورم و خوشبو کننده میزنم هر 4 5 روز هم روبالشتیارورو بالشتی خودمو حموم ب حمو ...

عزیزم‌رو تختی رنگش نمیره ؟ آخه چطوری بشورم منظورم ملافش نیستا  خب چروک نمیشه ؟ بنظر من باید بدم خشک شویی

ی مدت بگو حنا بذاره کف پاش حنا درست کن بذاره کف پاش شب تا صبح ۳شب پشت هم بعد ی مدت میبینی بو نمیده د ...

واااقعااا چ‌خوب 

حنا رنگی دارم تو خونه ببینم امتخان میکنه 

اخه خودم یبار حنا گذاشتم حس میکردم پام بو میده انگار

من هر 10 روز روتختی و میشورم و خوشبو کننده میزنم هر 4 5 روز هم روبالشتیارورو بالشتی خودمو حموم ب حمو ...

دقیقامنم گلم شب موقع استراحته نمی شه بابوی گندخوابیدباید بوی شوینده بده

2810