2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا برا من کار نمیکنه هوش مصنوعی

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
علت خون دماغ شدن مکرر کودک از ی سوراخ بینی

خون دماغ شدن مکرر در کودکان از یک سوراخ بینی ممکنه به دلایل مختلفی اتفاق بیفته. اینجا چند علت رایج رو برات توضیح میدم:

1. خشکی هوا یا حساسیت: خشکی بینی (به‌ویژه در فصل سرما یا در محیط‌های خشک) یا حساسیت می‌تونه باعث آسیب به رگ‌های خونی کوچک بینی بشه و خون‌ریزی ایجاد کنه.

2. آسیب یا تحریک بینی: کودک ممکنه بینی خودش رو زیاد دست‌کاری کنه (مثلاً انگشت تو بینی بکنه) که باعث زخم یا تحریک داخل بینی می‌شه.

3. رگ‌های خونی نازک و حساس: در برخی کودکان، رگ‌های خونی داخل بینی خیلی نازک و سطحی هستن و با کوچک‌ترین ضربه یا تغییر فشار، خون‌ریزی می‌کنن.

4. عفونت یا التهاب: عفونت‌های ویروسی (مثل سرماخوردگی) یا سینوزیت می‌تونن غشای بینی رو تحریک کنن و خون‌ریزی ایجاد کنن.

5. وجود جسم خارجی: اگر جسمی (مثل یک تکه اسباب‌بازی یا هر چیز کوچک دیگه‌ای) در بینی گیر کرده باشه، می‌تونه باعث خون‌ریزی مکرر از یک سمت بینی بشه.

6. پولیپ یا مشکل ساختاری: پولیپ بینی، انحراف تیغه بینی یا مشکلات ساختاری ممکنه دلیل باشه که نیاز به بررسی پزشک داره.

7. مشکلات انعقاد خون: اگر خون‌ریزی شدید یا مکرر باشه و سابقه‌ای از مشکلات خونی در خانواده وجود داشته باشه، باید از نظر اختلالات انعقادی بررسی بشه.

راهکارها:

هوای خانه رو مرطوب نگه دارید (مثلاً با دستگاه بخور).

به کودک آموزش بدید که بینی‌شو دست‌کاری نکنه.

داخل بینی رو با وازلین یا پماد مخصوص چرب کنید.

اگر خون‌ریزی مداومه یا شدید هست، به پزشک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید تا بررسی دقیق‌تری انجام بده.

2810