2777
2789
خب تو ک بش گفتنی ها رو گفتی‌.حالا یکم کمرنگ شو ببین چی میشه

دقیقنننن خدمم ب همین فکرمیکردم

واقعنی دیگه خستم نمیکشم 

نمیمونم جایی ک نخوان منو حتی اگ براش بمیرمم(: 

بنظرم اگه دختر خودش مستقیم نگه بهترهباید زیرپوستی کاری کنه که خود اون پسره بیاد بگه

اخه ازم دور بود ولی با پسرعمم اینا رفیق بودشش ب اونام نمیتونستم چیزی بگم هنوزم نگفتم🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا ب روابط سطحی دوس دختر و دوس... فکر نمیکنم هیچوقت چون اون و اتلاف وقت و احساسات میدونم و هیچ ...

دیگه نمیشه به یه پسر یهو بگی میخوام زنت شم😂😂

نهایتا میتونی بگی میخوامت

بقیه اش پای خودشه

منم به همسرم پیشنهاد ازدواج ندادم

اتفاقا اگه خودت میری سمت پسر باید تشنه اش کنی،نه که بگی من میخوام زنت بشم

یارو رم میکنه اینو بشنوه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خب گفتمم بهش گفتم من تو بلاتکلیفی ام یه جواب بهم بده ینی چی ک االان داریم باهم حرف میزنیم من این مدل ...

ببین اون نمیخواد این رابطه رو. جواب نمیده جون نمیخواد ناراحتت کنه. وگرنه پسرا کسی و دوس دارن تو حالت تعلیق نمیذارن این ارزش تو رونفهمیده اسی بی خیالش شو. بهش بگو من از درخواستم صرف نظر میکنم شما اونی نیستید که من فکرش ومیکردم. باارزوی خوشبختی. ی شعر هست میگه. گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی. نذار بازیت بدی گل... 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
چقدر دلت خوشه اسی، ازدواج کجا بودفکر کنم خیلی ساده ای که حتی پیشنهاد دادی💔

سادم🤦🏻‍♀️ولی من باکسی وارد رابطه نمیشم اگ بشمم قصدم جدیه براهمینم منتظر جوابم ک اگ ن بگه موندنم دیگخ درست نیس میرم

میدونستی ازدواج پیامبر با حضرت خدیجه همینشکلی بود؟ اول حضرت خدیجه از پیامبر خوشش اومد واسطه فرستاد ...

🫠اتفاقا خودشم همینو گفت وگفتش خوش حاله ا بابته اینکه گفتم و نباید ا این بابت ناراحتی داشته باشم

دیگه نمیشه به یه پسر یهو بگی میخوام زنت شم😂😂نهایتا میتونی بگی میخوامتبقیه اش پای خودشهمنم به همسرم ...

ب هرحال عنوانش اینه که برای اشنایی بیشتر که با واسطه باشه اونم بگه اصلا برا ازدواج...  خب اشنایی بیشتر برا چی برا ازدواجه دیگه. پسری ک انقدر اتل و باطل باشه بی هدف برا خوش گذرونی هی با این واون دوست بشه چ بدرد میخوره .. پدر  بچه میتونه بشه؟

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
دیگه نمیشه به یه پسر یهو بگی میخوام زنت شم😂😂نهایتا میتونی بگی میخوامتبقیه اش پای خودشهمنم به همسرم ...

الان برای اشنایی قبل ازدواج تو مراحل خواستگای طبق توصیه نشاورا حداقل ۶ماه باید برخورد داشته باشی باطرف و خونواده ش ببینی ب درد میخوره یا نه وگرنه همون معرفی سنتیشم بدون شناخت چندین و چندماهه اصلا نمیشه

در کل ازدواج بشدت حساسه بدون تحقیق و ... چطور اعتماد کردی بهش پیشنهاد دادی... دل بزرگی داریا...ولی ت ...

آبجی من ب مامانم امشب گفتم خونوادم مذهبی ان🥲میترسیدم بد واکنش نشون بده ولی خندید واینکه گفتم خواستم شمارو درجریان بزارم چون پسررو میشناخت واکنش بدی نداشت واینم گفتم ک فق من دوسش دارم  منم کلا مبخام خونوادها درجریان باشن ولی اول نظر پسررومیخواستم بدونم ابجی همه این حرفاتو قبول دارم و من اولین باره تو زندگیم همچین جسارتی ب خرج دادم خیلی دوسش دارم خدایی وگرنه عمرا این کارو کرده بودم من آدمی ام ک بشدت اهمیت میدم ب همچی و این کاری ک کردم باخوده واقعیم تناقض داره واقعنی فراتر از کلمه شجاعت اگه وجود داشت من همونو انجام دادم

آبجی من ب مامانم امشب گفتم خونوادم مذهبی ان🥲میترسیدم بد واکنش نشون بده ولی خندید واینکه گفتم خواستم ...

عزیزمممم

ماشاءالله به مامانتون که برخورد بدی نکردن... خداحفظشون کنه... زیر سایه امام زمان سلامت وعاقبت بخیر باشین شما و عزیزانتون و هرکسی که این هارومیخونه 

این و میگه بنظر میاد جوابش منفیه فقط نمیخواد ناراحتت کنه

🥲چقد سخته ولی از الان خودمو برا ن شنیدن دارم اماده میکنم ولی خیلی مطمئنم قراره بم سخت بگذره چون بشدت زودرنج و احساسی ام و واقعنی دوسش دارم

ولبی ممکنه اونم یکی دیگرو دوست داشته باشه ولی عین من شجاع نبوده ک ابرازکته... دیگه دنیای احتمالاته(: 

آبجی من ب مامانم امشب گفتم خونوادم مذهبی ان🥲میترسیدم بد واکنش نشون بده ولی خندید واینکه گفتم خواستم ...

پس واقعاااا  خیلییی شجاعت بخرج دادی... 

دله آدمه دیگه. لااقل تکلیف خودت و دلت و یبار مشخص میکنی.ی مدتم  بنظرم اصلا انلاین و برخط نشو نبینه که هستی. شاید بهتر بتونه به تصمیمش فکر کنه.

2810