دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب گفتمم بهش گفتم من تو بلاتکلیفی ام یه جواب بهم بده ینی چی ک االان داریم باهم حرف میزنیم من این مدل ...
ببین اون نمیخواد این رابطه رو. جواب نمیده جون نمیخواد ناراحتت کنه. وگرنه پسرا کسی و دوس دارن تو حالت تعلیق نمیذارن این ارزش تو رونفهمیده اسی بی خیالش شو. بهش بگو من از درخواستم صرف نظر میکنم شما اونی نیستید که من فکرش ومیکردم. باارزوی خوشبختی. ی شعر هست میگه. گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی. نذار بازیت بدی گل...
شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
دیگه نمیشه به یه پسر یهو بگی میخوام زنت شم😂😂نهایتا میتونی بگی میخوامتبقیه اش پای خودشهمنم به همسرم ...
ب هرحال عنوانش اینه که برای اشنایی بیشتر که با واسطه باشه اونم بگه اصلا برا ازدواج... خب اشنایی بیشتر برا چی برا ازدواجه دیگه. پسری ک انقدر اتل و باطل باشه بی هدف برا خوش گذرونی هی با این واون دوست بشه چ بدرد میخوره .. پدر بچه میتونه بشه؟
شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
دیگه نمیشه به یه پسر یهو بگی میخوام زنت شم😂😂نهایتا میتونی بگی میخوامتبقیه اش پای خودشهمنم به همسرم ...
الان برای اشنایی قبل ازدواج تو مراحل خواستگای طبق توصیه نشاورا حداقل ۶ماه باید برخورد داشته باشی باطرف و خونواده ش ببینی ب درد میخوره یا نه وگرنه همون معرفی سنتیشم بدون شناخت چندین و چندماهه اصلا نمیشه
در کل ازدواج بشدت حساسه بدون تحقیق و ... چطور اعتماد کردی بهش پیشنهاد دادی... دل بزرگی داریا...ولی ت ...
آبجی من ب مامانم امشب گفتم خونوادم مذهبی ان🥲میترسیدم بد واکنش نشون بده ولی خندید واینکه گفتم خواستم شمارو درجریان بزارم چون پسررو میشناخت واکنش بدی نداشت واینم گفتم ک فق من دوسش دارم منم کلا مبخام خونوادها درجریان باشن ولی اول نظر پسررومیخواستم بدونم ابجی همه این حرفاتو قبول دارم و من اولین باره تو زندگیم همچین جسارتی ب خرج دادم خیلی دوسش دارم خدایی وگرنه عمرا این کارو کرده بودم من آدمی ام ک بشدت اهمیت میدم ب همچی و این کاری ک کردم باخوده واقعیم تناقض داره واقعنی فراتر از کلمه شجاعت اگه وجود داشت من همونو انجام دادم