دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببین در کل تو خواستگاری دختر از پسر میگن ی واسطه قرار بدید. مثلا به مسئول دفتر نهاد تودانشگاهی کسی که مطمئنه ادن درستیه برادری فرد نزدیکی... بسپرید یواش بره به اون طرف بگه ببین دختر خوب میشناسم قصد ازدواج ندارب فلانی نظرت راجع بهش چیه... و.... ازاین داستانا که اگه پسره دلش باهاش نبود به غرور دختر بر نخوره. حالا اینم که گفتی فدای سرت. کانال مشاوره اقای محمدی یا حاج فصال و میفرستم برات عضو شو خیلی مفیده
شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷