2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاربری ک اول کامنت گذاشت واقعا حق گفت ، ریدی آب هم قطعه

ب شخصه حاضرم تا آخر عمر سینگل بمونم ولی غرورم رو له نکنم 

این پسره ک باید پیشنهاد بده 

مطمئن باش تو اول پیشنهاد بدی عمرا با اون پسر ازدواج کنی برای دوستی هم تو رو ی دختر سطح پایین میبینه 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

ن حداقل اگه اوکی نشد بعدا دیگه بش فک نمیکنی

اخه جوابمو داده الان تقریبا یه هفته میشه دارم باهاش حرغ میزنم ولی جواب درست حسابی بم نداده ک میخاد نمیخاد:/بعد منم موافق رابطه های اینطوری نیستم میخام ا بلاتکلیفی دربیاره یه جواب بده ک اگه مثبته هموبشناسیم براااازدواج🫠😂حس میکنم پسرم فق مونده گل و شیرنی بگیرم برم درخونشون بگم پسرتونو بدین من

ببین در کل تو خواستگاری دختر از پسر میگن ی واسطه قرار بدید. مثلا به مسئول دفتر نهاد تودانشگاهی کسی که مطمئنه ادن درستیه برادری فرد نزدیکی... بسپرید یواش بره به اون طرف بگه ببین دختر خوب میشناسم قصد ازدواج ندارب فلانی نظرت راجع بهش چیه... و.... ازاین داستانا که اگه پسره دلش باهاش نبود به غرور دختر بر نخوره. حالا اینم که گفتی فدای سرت. کانال مشاوره اقای محمدی یا حاج فصال و میفرستم برات عضو شو خیلی مفیده 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
اخه جوابمو داده الان تقریبا یه هفته میشه دارم باهاش حرغ میزنم ولی جواب درست حسابی بم نداده ک میخاد ن ...

خب بپرس نظرش راجع ب ازدواج چیه

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

آره

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

2810