2777
2789
ب هرحال عنوانش اینه که برای اشنایی بیشتر که با واسطه باشه اونم بگه اصلا برا ازدواج... خب اشنایی بیش ...

نه

منظورم اینه دختر نباید حرف از ازدواج بزنه

باید ابراز علاقه کنی و بکشی کنار،بعد ببینی اون چی میگه

اصلا میخواد ببینتت

میخواد بیشتر بشناستت

دختر باید تو کل این مراحل ناز کنه که پسره بیاد سمتش

مردا پرروان بابا😂 

باید تشنه نگهشون داری نه که رک باشی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
پس دوماد واقعی شمایی😂❤️بنده خدا ادای پسرا رو در میاره ولی جدی اونم داره شبیه دخترا ناز میکنه😂

😂🤦🏻‍♀️متاسفانه اره واقعنی حس میکنم من پسرممم. نمیدونم حس میکنم یه اتفاقی قبلا براش پیش اومده ک نمیتونه دل بده مجددا و نمیتونه هم بیاد حرفشو بهم بزنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥲چقد سخته ولی از الان خودمو برا ن شنیدن دارم اماده میکنم ولی خیلی مطمئنم قراره بم سخت بگذره چون بشد ...

عزیزم... هرچی خیره ان شاءالله خدا همون ورقم بزنه برات. این که جواب نداده هم ممکنه از منطقی بودنش باشه... شاید داره عنیقا فکر میکنه باز چیزی نگه که پشیمون بشه. نمیدونم هرچیزی بقول شما ممکنه احتمالات و ... هیچ چیزی قطعی نیست

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
نهمنظورم اینه دختر نباید حرف از ازدواج بزنهباید ابراز علاقه کنی و بکشی کنار،بعد ببینی اون چی میگهاصل ...

چ نکات جالبی 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
الان برای اشنایی قبل ازدواج تو مراحل خواستگای طبق توصیه نشاورا حداقل ۶ماه باید برخورد داشته باشی باط ...

آره

من دارم سیاستای پسر نگه داشتنو میگم

اون آشناییه که اصلا مال دوران نامزدیه

فعلا باید پسره بخواد

ولی در کل من جای اسی بودم اصلا حرف از پیشبرد رابطه و هدفاش نمیزدم تا خود پسره بگه

ناز دختر بسی مهمه و باید کشیده بشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
نهمنظورم اینه دختر نباید حرف از ازدواج بزنهباید ابراز علاقه کنی و بکشی کنار،بعد ببینی اون چی میگهاصل ...

حالا ک گفتی یادم افتاد منم یکی و دوست داشتم داستان ما ۱۳...۱۴ سال پیشه اونموقع بچهبودم و درست نبود اگه بهش میگفتم... 

شایدم همیشه از اینکه ن بشنوه ازم نیومد جلو

هیچوقتم من بهش چیزی نگفتم...

اولا اون چیزی بود ک میخواستم

ولی بعد یکم تغییر رویه داد... 

و خب نمیدونم... 

بی خیال.

همممم 

رفتی تو آب نمکش دیگهابراز علاقه به پسرم راه و روش و زرنگیای خاص خودشو میخواد

خب دفعه اولم بود تاره بزور خدمو متقاعدکردم بگم بهش🥲من درواقعیتم خیلی درونگرام و روابط اجتماعیم بشدت ضعیف واقعتی خیلی شجاعت ب خرج دادم حلالمم😂🤦🏻‍♀️

آرهمن دارم سیاستای پسر نگه داشتنو میگماون آشناییه که اصلا مال دوران نامزدیهفعلا باید پسره بخوادولی د ...

اره راست میگین شما. بباید یجوری رفتار کنه که اون فرد جدی ب قضیه نگاه کنه... اگرم که تو این فازها نیست لااقل تکلیف خودش و بدونه

ساده اینا😅اون پسره حتی معلوم نیس اسیو به عنوان دوس دختر قبول داره یا نه،بعد شما فکر ازدواجین؟من با ...

الان ازدواح کردی خب بااونی ک بهش حس ات و گفتی ینی بدشده الانننن! 

اخه من یه شناخت کمی ازش دارم

و پسرخیلی خوبیه 

احل رابطه های اون طوری نی

و اگ واقعنی دوست نداشته باشه منو وقت جفتمونو نمیگیره فق جوابی بهم نداده حس میکنم ترس داره ا یچی

واینکه دوستم درخواست داد ب شوهرش بعد ده سال بهم رسیدن و خدایی خوشبخت تر ا اینا ندیدمممم مننن

ان شاءالله که بهترین ها برات رقم بخوره گل دختر.وعاقبت بخیر و خوشبخت باشی عزیزمبنظرم دخترا خوش سلیقه ...

قربونت برم ک مرسی ک بهم گوش دادی 

و خیلی بدردم خورد حرفا

وامیدوارم هرجوابی فرداگرفتم بتونم خودمو جمع کنم

واینکه واقعنی هم همینهه 

شاید پسرا بیشتر ظاهربین باشن ولی من یقین دارم ما دخترا باقلبمون عاشق میشیم و خیلی ا نقصای ظاهری طرف ب چشمون نمیاد واینکه اینجوریم بنظرم باعث میشد رابطمون خیلی پایدارتر ا رابطه های الانی باشه ک دیگه کسی ب ازدواجم فکرنمیکنخ و الان وقتی ا طرزفکرممون میگیم ک ا رابطه ازدواج میخوایم همخ بهمون میخندن بااینکه درستشم همینه. 

2810