2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اگه دختر خودش مستقیم نگه بهتره

باید زیرپوستی کاری کنه که خود اون پسره بیاد بگه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
اخه جوابمو داده الان تقریبا یه هفته میشه دارم باهاش حرغ میزنم ولی جواب درست حسابی بم نداده ک میخاد ن ...

چقدر دلت خوشه اسی، ازدواج کجا بود

فکر کنم خیلی ساده ای که حتی پیشنهاد دادی💔

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

ببین در کل تو خواستگاری دختر از پسر میگن ی واسطه قرار بدید. مثلا به مسئول دفتر نهاد تودانشگاهی کسی ک ...

میدونستی ازدواج پیامبر با حضرت خدیجه همینشکلی بود؟  

اول حضرت خدیجه از پیامبر خوشش اومد واسطه فرستاد و اینطوری سد که ازدواج کردن

در کل ازدواج بشدت حساسه 

بدون تحقیق و ... چطور اعتماد کردی بهش پیشنهاد دادی... 

دل بزرگی داریا...

ولی تو ازدواج بایدخونواده ها در جریان قرار بگیرن.

پسرا اصلا مثل دخترانیستن.

یهو دیدی ۱سال سرکار گذاشت ورفت  پی زندگیش ب بهاته اینکه مامانم راضی نیست و... 

ولی تو دختر هوشمندی هستی خوشم نیاد از این دخترای باهوش و جسور. 

خواه ناخواه تو این دوره زمونه باید محتاط تر باشی گل گلی

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

[QUOTE=361552743]این قدر رک نه 😔💔 ولی ایشالله از اونا باشه که به رو نیاره[/QUOTE

جواب مثبت بدههه اول 😂بعد میرم برا دعا ک اینجوری نباشه ولی طبق شناختی ک دورادور ازش دارم ممکن نیس اینجوری باشه ولی خب هیچی ا هیشکی هم بعید نی:/اونم ک من دختر اعبرازعلاقهه کردممم

@mohammadi2i

این کانال توی ایتارو عضو شین برا ازدواج فوق العاده است مشاورشن عالیه

https://eitaa.com/mohammadi2i

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
میدونستی ازدواج پیامبر با حضرت خدیجه همینشکلی بود؟ اول حضرت خدیجه از پیامبر خوشش اومد واسطه فرستاد ...

یاد اوری خوبی بود

واسطه گرفتن دقیقا منظورم همین بود. و اینکه اختلاف سنیشون هم حدود ۴..۵ سال بوده ... فداشون بشممم

کاربری ک اول کامنت گذاشت واقعا حق گفت ، ریدی آب هم قطعهب شخصه حاضرم تا آخر عمر سینگل بمونم ولی غرورم ...

ولی من تاحالا همچین کاری نکرده بودم:/اول خودش پیام داد منم اعبراز کردم حسی ک بهش داشتمو الانم پشیمونی ندارم تهش بگه ن هم انفد درک و شعور دارم ک بزارم برم و احترام بزارم ب خواستش و اینکه مگ چیه ادم حرف دلشو بزنه دقیقا مشکلش چیه:/؟ 

هیچی:/جوابی بهم نداده ولی خب داره باهام حرف میزنهفق گفتش خوش حاله ا این بابت ک دوسش دارم و بش لطف دا ...

این و میگه بنظر میاد جوابش منفیه فقط نمیخواد ناراحتت کنه

اخه جوابمو داده الان تقریبا یه هفته میشه دارم باهاش حرغ میزنم ولی جواب درست حسابی بم نداده ک میخاد ن ...

پس دوماد واقعی شمایی😂❤️

بنده خدا ادای پسرا رو در میاره 

ولی جدی اونم داره شبیه دخترا ناز میکنه😂

2810