2777
2789
عنوان

اگه مثل من بشید چیکار میکنید

104 بازدید | 15 پست

مثل همه آدم‌های دیگه با آرامش زندگی میکنید درس میخونید ورزش تفریح کلی ارامش ذهنی داشته باشید یهو یکی از فوبیا هاتون اتفاق بیوفته و دیگه حتی توان بلند شدن از زیر پتو رو ندارید و افسردگی و پانیک چند سال پیشتون که به سختی درمان شد برگرده عکس العملتون چیه توی روزای وحشتناک ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مثل تو شدم بعد اون فوبیا هم رسما جهنم خالص بود نه یه فوبیای الکی  هیچی قرص آرامبخش میخورم و دیگه نمیتونم برگردم به زندگی  تحمل میکنم تا بمیرم برنامم اینه شایدم این وسطا خودم به زندگیه پایان دادم نمیدونم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
من مثل تو شدم بعد اون فوبیا هم رسما جهنم خالص بود نه یه فوبیای الکی هیچی قرص آرامبخش میخورم و دیگه ...

منم توی تایپکهای قبلم گفتم و سه تا تایپکمو امشب ترکوندن میتونم بپرسم چی اینقدر اذیتت میکنه؟

مامانم بدترین بیماریو گرفت تو ۸ ماه جلومون پرپر شد قبلش سالم سالم بود اصلا باورم نمیشه حتی نوشتنشم د ...

متاسفم 😞😞😞خیلی تجربه تلخیه 💔 

منم بارداری ناخواسته داشتم سقط کردم بزرگترین ترسم بود اتفاق افتاد غرق شدم توش خودمو گم کردم

متاسفم 😞😞😞خیلی تجربه تلخیه 💔 منم بارداری ناخواسته داشتم سقط کردم بزرگترین ترسم بود اتفاق افتاد غ ...

گلم به خدا خوش به حال هر کی که وارد این دنیا نشد مگه این دنیا چی داره من از ته دلم دوست داشتم جای اون بچه سقط شده ی تو بودم و این چیزایی که تو زندگیم دیدم رو نمیدیدم شاعر میگه خوشا آنان که در گهواره مردند که بویی از غم دنیا نبردند

گلم به خدا خوش به حال هر کی که وارد این دنیا نشد مگه این دنیا چی داره من از ته دلم دوست داشتم جای او ...

از این لحاظ که ارع منم این روزها اونقدر عذاب کشیدم اونقدر گریه کردم که ارزوم مرگه فقط بخاطر دختر کوچولوم تحول میکنم .

اصلا شرایط بچه دوم نداشتم یهو باردار شدم هفت هفته بودم سقط کردم ضربان داشت ولی مجبور بودم و اون موقع اینقدر حالم بد بود نفهمیدم دارم چیکار میکنم هنوز تو شوکم باورم نمیشه 

امشب اگه تایپکمو دیدی که ترکوندن چه چیزایی که‌نگفتن بهم

گلم به خدا خوش به حال هر کی که وارد این دنیا نشد مگه این دنیا چی داره من از ته دلم دوست داشتم جای او ...

خواهر و برادر نداری؟ وقتتو با اونا پر کنی؟

میدونم غمت خیلی زیاده خیلی تجربه وحشتناکی هست اما بخاطر مادرت هم شده حالتو بهتر کن نمیگم عالی باش ولی اینقدر هم عذاب نده خودتو . 

برو سر  قبرش گریه کن باهاش حرف بزن خودتو خالی کن دویاره برگرد به زندگی هر چقدرم سخت . هممون صد سال دیگه این موقع نیستیم 🖤

از این لحاظ که ارع منم این روزها اونقدر عذاب کشیدم اونقدر گریه کردم که ارزوم مرگه فقط بخاطر دختر کوچ ...

محلشون نذار اینجا همینطوریه درک خیلیا پایینه نمیخوادم بیای اینجا هی بگی که کسایی که معلوم نیس خودشون دارن چطور زندگی میکنن و بچه هاشون رو تو چه وضعیتی بزرگ میکنن بیان برات اظهار فضل کنن

خواهر و برادر نداری؟ وقتتو با اونا پر کنی؟میدونم غمت خیلی زیاده خیلی تجربه وحشتناکی هست اما بخاطر ما ...

ممنون گلم خودمم دلم رو به جمله آخرت خوش کردم

2810