2777
2789
عنوان

تفاوت اصلی دوس پسر با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 45 پست
آره

به سلامتی ،،ی سوال داشتم ببین این دختر پسرایی ک چند سال باهم دوستن ،بعدش میدونن شرایط معلوم نیس طوری بشه که باهم ازدواج کنن یا نه؟چون شرایط دختر و پسر باهم مچ نیس،، فکر اینو نمیکنن که بعدا چطور جدا بشن از هم ؟؟فکر اینکه اذیت میشن و...؟

من با شوهرم دوست بودم چون خیلی دوسش داشتم دعوا نمیکردم قهر نکنه چون واقعا نمیتونستم دوریشو تحمل کنم الان که شوهرمه دعوام بشه قهر میکنم ولی باید جلو چشمام باشه وگرنه از دلتنگیش افسردگی میگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با شوهرم دوست بودم چون خیلی دوسش داشتم دعوا نمیکردم قهر نکنه چون واقعا نمیتونستم دوریشو تحمل کنم ...

خداروشکر که بهم رسیدید. فکر کنم شما قشنگ متوجه منظورم شدی

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
به سلامتی ،،ی سوال داشتم ببین این دختر پسرایی ک چند سال باهم دوستن ،بعدش میدونن شرایط معلوم نیس طوری ...

خب اول باید همه چیو در نظر گرفت

بعدش رابطه رو به قصد ازدواج ادامه داد

ما یه مدت قصد و هدفمون ازدواج نبود و دوست معمولی

بودیم ولی کم کم که همو بیشتر شناختیم و متوجه تفاهما

و سازگاریا که شدیم باهم درباره شرایط و آینده صحبت

کردیم. بعدش حتی خانواده ها هم دیگه در جریان بودن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
خب اول باید همه چیو در نظر گرفتبعدش رابطه رو به قصد ازدواج ادامه دادما یه مدت قصد و هدفمون ازدواج نب ...

میدونی مثلا شرایط پسره مشخص نیس برای همین برای آینده برنامه ای ندارن فقط پسره میگه میگیرمش ،و از طرفی شهرش هم دور از شهر دختره س، مشکلی تو دوستیشون نیس و همو دوس دارن، واقعا درک نمیکنم ، مثلا دختره فک نمیکنه بعدا چقدر اذیت خواهد شد؟؟

میدونی مثلا شرایط پسره مشخص نیس برای همین برای آینده برنامه ای ندارن فقط پسره میگه میگیرمش ،و از طرف ...

اینکه شرایط پسره اصلا مشخص نباشه واقعا ریسکه

چون ممکنه سر این موضوع کلا همه چی بهم بخوره

تو همچین شرایطی دخترا از روی احساسات و وابستگی

به رابطه ادامه میدن و سر آیندشون ریسک میکنن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
اینکه شرایط پسره اصلا مشخص نباشه واقعا ریسکهچون ممکنه سر این موضوع کلا همه چی بهم بخورهتو همچین شرای ...

اره پسره شرایطش اصلا مشخص نیس ،خودشم میدونه،،، عجب واقعا؟! فک نمیکنه بعدا چقدر اذیت خواهد شد ، الان پسره چند ماهه دیگه میره شهر خودش

خب اول باید همه چیو در نظر گرفتبعدش رابطه رو به قصد ازدواج ادامه دادما یه مدت قصد و هدفمون ازدواج نب ...

ی سوال نظرت درمورد پسری که ب من میگه آبجی و ابراز علاقه داره  با عنوان اینکه چون داداشمه ،چیه؟ من ازش خوشم میاد 

ی سوال نظرت درمورد پسری که ب من میگه آبجی و ابراز علاقه داره با عنوان اینکه چون داداشمه ،چیه؟ من از ...

به احتمال زیاد بهت علاقه داره ولی از راه داداشی اومده جلو

تا کم کم بحث اصلی رو وسط بکشه

من دوتا داداش مجازی داشتم که هی آبجی آبجی میکردن

آخرش جفتشون بهم پیشنهاد دادن😂 پسرا عجیبن

شرمنده میپرسم رابطه هم دارید باطرف

نه گلم قرار گذاشتیم رابطه نداشته باشیم

به احتمال زیاد بهت علاقه داره ولی از راه داداشی اومده جلوتا کم کم بحث اصلی رو وسط بکشهمن دوتا داداش ...

ولی اخه میدونی مثلا من وقتی از پیشنهادی ک داشتم گفتم بهش واکنش ناراحت کننده ای ازش ندیدم 

2810