2777
2789
عنوان

خونه جاریم مهمون بودیم

264 بازدید | 18 پست

درددل:

چندسال پیش برادرشوهرم و همسرش یه پولی جمع کرده بودن که خونه بخرن ولی یهو یه تورم ایجاد شد و نتونستن و پولشون بی ارزش شد. من و همسرم همون زمان بجای اینکه طمع کنیم،همون اندک پولمونو جمع کردیم و یه خونه کوچیک توی یه محله ی پایین تر خریدیم که مستاجر نباشیم، روزی که کل خانواده همسرمو مهمون کردیم خیلی توی شرایط بد اقتصادی بودیم ولی کلی ازشون پذیرایی کردیم، برادرشوهرم و جاریم تا وارد شدن قیافشون عبوس بود و انگار نمیتونستن حسادتشونو مخفی کنن، کل مجلس یه گوشه بغض کرده نشستن و حرص خوردن، بماند که چه حرفا زدن پشت سرمون که حتما پدرشوهر بهشون پول داده وگرنه چرا اونا تونستن ولی ما نتونستیم بخریم و ... ، اخرشم یه پولی بعنوان هدیه بهمون دادن که مشخص بود از شدت نارضایتیشون فرداش پمپ خونمون خراب شد و همش خرج اون شد

امسال بعد از چندسال اونا خونه ی نو خریدن، چه خونه زندگی بزرگی، چه جای خوبی از شهر، دو تا هم بچه دارن که برای هردوشون خداروشکر اتاقای بزرگ دارن

من امروز از ته دلم براشون خوشحال بودم، براشون هدیه بردم، برای بچه هاش کادو برای اتاقشون خریدم و کلی گفتیم و خندیدیم

ولی الان که برگشتم خونه به این فکر میکنم که روزای خوب برای ما هم میاد، انقدر بد دل و حسود نباشیم، من گذشت کردم و توی روزای خوششون حالشونو نگرفتم، ولی رفتار و حرفاشون و ناراحتیشون وقتی که روزای خوشی برای ما بود، هیچوقت از ذهنمون پاک نمیشه

دقیقا ادم باید خیرخواه باشه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین به قلب پاک و مهربونت

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

از آدمایی که میبخشن‌ خوشم نمیاد

یه دهه هشتادی جسوری؟😎😎 ما دهه شصتی ها هی میگذریم متاسفانه یا خوشبختانه🫠🫠

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
2810