2777
2789

یه پدر خوب و پولدار 

برادر تحصیل کرده تو دانشگاه خوب 

مادر زرنگ و تحصیل کرده

خودشم با یه خانواده خوب وصلت کرد و عاشقانه بود 

باباش کمک مالی کرد برای خونه خریدنش

و کار خوبیم داره با درامد خوب 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژن برتر داره ی قاتل وحشییه که از کشتن آدما لذت میبره

اینا چیه نصف شبی میگید😑

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بخدا خواهرشوهرم همه حسرت زندگیشو میخورن...خودش و مادرش وحشی و سلیطن ...ولی ادا زنای ناز نازیو خب بلدن دربیارن ...شوهرغلام حلقه بگوش و کلا زمین وزمان و دنیا برمدار خودشون میگرده خوشبحالشون...سر هر مساله کوچیکی به هیکل شوهرش میرینه ولی اون تب کنه شوهره عزا میگیره همش قربون صدقه خودش ومادرش میره 

نه ظاهر خوبی و نه باطن خوبی داره ولی همه دوسش دارن و به شدت پولداره و بچه هاش هم مثل خودش خوشبخت شدن

منم خیلی از کار دنیا تعجب می‌کنم

بعضی ها خیلی بدجنسن ولی خوشبختن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

یه دخترعمه دارم، مومن واقعی، از اون خشکی مذهبا نیس، نیمه پر لیوان رو می بینه بد هیج کس رو نمی خواد تلاش گره دکترای روان شناسی داره ۳ تا بچه داره یعنی فکر نکنم از نظر ترییت لنگه این بچه ها پیدا بشه تو دنیا، از نظرم خوشبخت ترین آدمه

چند تا از فامیل مون خیلی پولداران فکر کن یکیش ۳ تا کارخونه بزرگ داره تو پول غرق شدن ولی من اونا رو خوشبخت نمی دونم

پولدار خانواده خوب خانواده خوب پولدار پولدار خانواده خوب خانواده خوب پولدار و در نهایت شوهر خر و پول ...

کاملا کاملا قبول دارم

پول واقعا مهمترین عنصر خوشبختیه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

میترسم بگم چش بخوره😂

شوهرش براش همه کارای خونه روانجام میده ازوقتی فهمیده بارداره مادرشوهرش ازوقتی ازدواج کردن نهارصبحانه شامشو اماده میکنه همه چیز عروسیش به دلش بود خانواده شوهرش تحت هیچ شرایطی دخالتی ندارن طلافراوان خریده جوری ک گیر کردن ررای پول دختره انگارطلاشو ک یه تیکه بایدمیدادنداد وپسره ریلکس اومده بود یه دونه النگوی مامانشو بفروشه خاک برس زن ذلیلش ک با ورود دختران نزاشتن مامانشون یه دونه النگوشوبده خلاصه که انشاالله همیشه حال دلشون خوب باشه...

واینکه دختره خودشم یه کاربادرامدخیلی خوبم داره ک پولاش توجیب خودشه

2810