دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ژن برتر داره ی قاتل وحشییه که از کشتن آدما لذت میبره
اینا چیه نصف شبی میگید😑
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
یه دخترعمه دارم، مومن واقعی، از اون خشکی مذهبا نیس، نیمه پر لیوان رو می بینه بد هیج کس رو نمی خواد تلاش گره دکترای روان شناسی داره ۳ تا بچه داره یعنی فکر نکنم از نظر ترییت لنگه این بچه ها پیدا بشه تو دنیا، از نظرم خوشبخت ترین آدمه
چند تا از فامیل مون خیلی پولداران فکر کن یکیش ۳ تا کارخونه بزرگ داره تو پول غرق شدن ولی من اونا رو خوشبخت نمی دونم
شوهرش براش همه کارای خونه روانجام میده ازوقتی فهمیده بارداره مادرشوهرش ازوقتی ازدواج کردن نهارصبحانه شامشو اماده میکنه همه چیز عروسیش به دلش بود خانواده شوهرش تحت هیچ شرایطی دخالتی ندارن طلافراوان خریده جوری ک گیر کردن ررای پول دختره انگارطلاشو ک یه تیکه بایدمیدادنداد وپسره ریلکس اومده بود یه دونه النگوی مامانشو بفروشه خاک برس زن ذلیلش ک با ورود دختران نزاشتن مامانشون یه دونه النگوشوبده خلاصه که انشاالله همیشه حال دلشون خوب باشه...