2777
2789
من خوب شدم این دکتر معجزه بود ۲ سال اذیت شدم چاق شدم آمپول آزمایش درد پا خیلی سخت بود

خدا رو شکر، الان حتی خشکی صبح گاهی و درد های خفیفتون هم اوکی شده؟ 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی درد پا داشتم یادمه اوایل بلندم میکردننمیتونستم راه بزم

اخی، حالا مال من میزنه به مچ دستم، وقتی شدید میشه حتی نمیتونم دکمه هام رو ببندم، الان زیر نظر دکتر نوروزی هستم، خیلی بهترم اما وقتی یه سرما بخورم یا هر چیزی که سیستم ایمنیم رو ضعیف کنه دردام رو بر میگردونه 

الان تو تغذیه و هم رعایت میکنید؟ حذف لبنیات و خوردن گرمی؟ عذر میخوام خیلی سوال میپرسم

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
اخی، حالا مال من میزنه به مچ دستم، وقتی شدید میشه حتی نمیتونم دکمه هام رو ببندم، الان زیر نظر دکتر ن ...

نه من رعایت نمیکنم بهم نگفت

۸ سالم بود خوب شدم 

شاید اینا برای بزرگسالاس .

رعایت ها بعد