2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیان

210 بازدید | 33 پست

ماه دیگه نوبت دارم خیلی میترسم و استرس زیاد داره دیوونم‌ میکنه شبا از استرس خوابم نمیبره 

عملتون راحت بود؟چیکارکنم استرس نداشته باشم 

پنیک دارم

من ی پیج پر از دستسازه های رزینی دارم خوشحال میشم فالوم کنید @Rezin_Qasedak 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست من بعداز بیست سال آرزوی دماغ عمل کردن امسال رفت 

میگه اگ میدونستم که اینقدر راحته همون اول میرفتم 

زنداداشمم رفت میگه راحته 

دکتر هردوشون هم یکی بود

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺

من سردار عملم 😂😂😂 فقط بگم وقتی به هوش اومدم ناله میکردم مامانم میگفتم آخی عزیزم در دارییییی من میگفتم گشنمههههه درد چیه😂😂😂😂😂 

انقد بی حسی میزنن کلا عمل بینی هیچ دردی نداره والا

شبم بعد ترخیص پتو برداشتم بردم انداختم رو مامانم گفت مگه عمل نکردی برگاش ریخته بود😂😂

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

از چی میترسی،اگه استرسی هست فقط واسه اینکه آدم نگرانه چه جوری میشه ،والا خود عمل برا من حتی از یه دندونپزشکی رفتن راحت‌تر بود ،حاضرم هر روز برم‌عمل کنم ولی دندونپزشکی نرم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من سردار عملم 😂😂😂 فقط بگم وقتی به هوش اومدم ناله میکردم مامانم میگفتم آخی عزیزم در دارییییی من می ...

😂😂😂

تامپون اذیت نمیکنه؟

دوست من بعداز بیست سال آرزوی دماغ عمل کردن امسال رفت میگه اگ میدونستم که اینقدر راحته همون اول میرفت ...

منم خیلی وقته میخوام برم میترسم

😂😂😂تامپون اذیت نمیکنه؟

شانس گلم دکترم برام ازون چیزایی شبیه فیلم و عکسه خدایا منو ببخش 😂😂 ازونا فقط گذاشته بود گفته بود چون میرم آمریکا نیستم نذاست دلیلشو نفهمیدم 

بعد برای معاینه ۳۸ روز بعد عمل یه سر زدم مطب نگو منشیش موقع برداشتن گچ اولیه اونو از بینیم درنیاورده دکتره پراش ریخته بود با موچین درش آورد من گفتم عه نفسم بازشد بیشتر تعجب کرد گفت چطور شستشو میدادی متوجه نمیشدی گفتم چ بدونم بعد هفت سال داداشم رفت پیشش هنوز منو یادش بود 😂😂😂😂

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
شانس گلم دکترم برام ازون چیزایی شبیه فیلم و عکسه خدایا منو ببخش 😂😂 ازونا فقط گذاشته بود گفته بود چ ...

یعنی چییییی یعنی بعد ۱ماه تامپون‌ تو دماغت بودددد

میترسم بهوش نیام😂

منم از همین میترسیدم قبل از بیهوشی قرص ارام بخش میدن بهت هیچی نمیفهمی من دو هفته هست عمل کردم اصلا درد نداشتم فقط صحبت کردن تا دو سه روز و خندیدن تا  ده روز اذیتت میکنه 

منم میترسیدم به هوش نیام اما بعد عمل بهم گفتن خودت پاشو برو اون یکی تخت تا ببریمت 😐😂همشم می‌خندیدم 

خیلی باحال بود اصلا ترس نداشت خودت میفهمی بعداً 

من وقتی منتظر بودم برم اتاق عمل بغض بدی داشتم😀🥴

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
یعنی چییییی یعنی بعد ۱ماه تامپون‌ تو دماغت بودددد

اره گل من اما تامپون نبود اسمشو نمیدونم شبیه نگاتیو عکس بود اره منشی خارجشون نکرده بود دکتره گفت خداروشکر اومدی دیدمشون آخه ده روز بعد عمل رفتم دکتر آمریکا بود منشی شادش فقط گچ و برداشته بود

2810