دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هر وقت خواست بهش بده اگه خوابید دو ساعت ژه بار درست کن بهش بذه قندش نیفته وقتی شیر خورد تو سطح یه کم شیب دار بخوابونش و به پهلوی چپ حدودا برای یه رب بی دیقه تو این حالت بخوابه دیگه بالا نمیاره و اینکه هر وقت بیدار بود باد گلوشم بگیر بعد شیر همیشه
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
چندروز پیش یه پزشکی میگفت زود به زود شیر دادن باعث دلدرد میشه! بعد بچه از دلدرد گریه میکنه و شما فک میکنی گشنشه باز بهش شیر میدی باز اون بدتر میشه بالا میاره بعد بدچسب رفلاکسی بودن بهش میخوره. میگفت فواصل شیردهی باید ب اندازه و منظم باشه
شیر مادر هروقت خواست میدی چون سبکهشیر خسک نه سنگینه هصمش هروقت خواست نیست رفلاکس میگیره
عزیزم حجم کم نه زیاد من خودم بچم شیرخشکیه و سزارین شدم الان بچم یه سالشه و البته میدونم معمولا نوزاد دم به دیقه نمیخواد معمولا دو ساعت به بالا درخواست میکنه
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
خب بحث اینه نوراد اسی دم به دقیقه شیر میخواد و این گریه نشونه گرینگی نیست پسبه نوراد زیادم شیر بدی د ...
آره درسته باید نوع گریه رو تشخیص داد
عزیزم باید هر دوساعت حتما بهش شیر بدی خدایی ناکرده قندش نیوفته بعدم حتما سرشو بزار روی شونه ات بعدم اروم بزن روی بشتش یا ماساژ بده خودش بعد چند دقیقه آروغ شو میزنه اگ اروغشو نگیری بعدش ممکنه چسبندگی روده پیدا کنه
از منم پسرم شیرمو نمیخورد منم زیاد اوایلش شیر نداشتم چون سز بودم ولی بعد کم کم شیر خودمو میدادم شیر خشک ازش گرفتم الانم خداروشکر شیر خودمو میدم بهش هیچ شیری بهتر از شیر مادر نیس
خانوم هستم 👨👩👦👦 لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯♂️