2777
2789
عنوان

امشب تو امامزاده حرف خادمش خیلی رفت رو مخم🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 53 پست
صاحب مجلس حضرت زهراست،خودش اگر بخواد میندازه تو دل اون ادم ب مرور زمان همه چیزو،کسی با ارایش بره مجل ...

عزیز دلم به دل نگیر به اونا اینجوری آموزش دادن نهاد امر به معروفشون،،میگن تذکر بدید ولی مودبانه و مهربانانه و احترام یعنی اونا رو موظف به اینکار کردن

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
صاحب مجلس حضرت زهراست،خودش اگر بخواد میندازه تو دل اون ادم ب مرور زمان همه چیزو،کسی با ارایش بره مجل ...

عزیزم شاید اون خادم فرستاده حضرت زهرا بوده که به قلب تو چیزایی بندازه❤️

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی که با حرف بنده خدا رو ترک کنه همون بهتر که بره

من همچین کاری نمیکنم،اما اگر کسی اولای راهش باشه چی؟هنوز اونقدر پاش سفت نشده خب

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂
ازاین ادما همجا هست منی ک چندسال خودم خادم شهدا بودم یکی ک ی هفته ام نبود اومده بود توی گروهمون بمن ...

وای وای چجوری تحمل میکردی😂😂😂😂اخه اصن رژمم پررنگ نبود😂😂😂😂😂

اینا افراطین متاسفانه جوونا رو از دین و خدا هم زده میکنن

حرف منم همینه🥲میگم صاحب مجلس ک حضرت زهراست خودش تدریجی و ذره ذره اون ادمو پاگیر میکنه،تو قلبش میندازه عشقو

وای وای چجوری تحمل میکردی😂😂😂😂اخه اصن رژمم پررنگ نبود😂😂😂😂😂

والا منم لبنانی بسته بودم روسریمو چادرم کشیده شده بود کمی موهام معلوم بود من خیلی ناراحت شدم با مسئولشم حرف زدم و.. 

البته قضیه مال 10سال پیشه حدودا بچه بوم وگرن مث الان بود میشستمش

.. 

مهم نباشه واست 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
من همچین کاری نمیکنم،اما اگر کسی اولای راهش باشه چی؟هنوز اونقدر پاش سفت نشده خب

ادم باید با خدا معامله کنه ادمای مشکل دار تو هر صنف و مکانی هستن ، اگه یه ادم پولدار خراب باشه شما از پول کناره میگیری یا ازون ادم؟

میگفتی عزیزم شمام صورتتو پاک کن دماغ مالیده بهش😄

😂😂😂😂😂😂خودشم صورتشو اورده بود جلووو ک کس دیگه نشنوه بیان سراغش😂😂😂😂😂

اصن ی متنی خونده بودم،میگفت حتی اگر کسی با لاک هم نماز میخونه گیر ندید بهش،ب مرور زمان همون لاک هم پ ...

نه عزیزم دیگ در این حدم درست نیست 

اتفاقا برعکسش بیشتر اتفاق میفته اول ارایش میکنه بیرون بعد ارایش براش عادی میشه ناخن میکاره باهمون ناخن عسل و وضو رو میره بعد یواش یواش دیگ نمازو میذاره کنار میگ همین که با خدا حرف میزنم کافیه لازم نیست تو قالب نماز باشه و....

منظورم به شما نبودا ولی کلا اکثرا یکدفعه آتئییست نمیشن که یک فرایند خیلی تدریجی و نرمه

گاهی اوقات همین تلنگری که خدا یکی رو میذاره سر راه آدم اولش به آدم تلنگر بزنه باعث میشه ترمز انحراف رو بکشی

حقیقتا منم مخالفم نظرم اینه خود افرادی که حالا رژ میزنن رو جذب مجالس کنیم با خوشرویی خودشون اگه غلط باشه تشخیص میدن منم بشخصه یکی بهم گیر بده ناراحت میشم

تو یکی از مجالس مامانم یه لباس پوشیده بود یه تیکع فقط سفید داشت بقیش کامل مشکی یه خانومی با لحن تند بین کلی ادم بزگشت گفت این چیه پوشیدی شهادته و فلانه همه برگشتن نگاه کردن مادرم خیلی ناراحت شد فقط لبخند زد بنظرتون صاحب عزا ازین برخورد ناراحت نمیشه؟ ادما خودشون قدرت تشخیص دارن و حق الناسه دل شکستن کسی که مجلس میاد مهمون یکی دیگس اینجوری مردمو از مجالس دور نکنید

چطوری به خودش اجازه داده همچین چیزی بگه؟چقدر بی شخصیت میتونه باشه یه ادم

همسن مادر بزرگم بود،چیزی نگفتم فقط خندیدم بهش🥲🥲ولی ناراحت شدم از حرفش

😂😂😂😂😂😂خودشم صورتشو اورده بود جلووو ک کس دیگه نشنوه بیان سراغش😂😂😂😂😂

جدی میگم باید یه کم میرفتی عقب با دقت به لپش نگاه میکردی میگفتی دستمال بدم بهتون؟ به لپتون دماغ چسبیده 

از این به بعد دیدی یکی داره فضولی میکنه فقط همینو بگو جوابه 😁

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
حرف منم همینه🥲میگم صاحب مجلس ک حضرت زهراست خودش تدریجی و ذره ذره اون ادمو پاگیر میکنه،تو قلبش میندا ...

چرا فکر نمیکنی که همون حضرت زهرا اون خانم رو فرستاده که شما یکم به این مسئله فکر کنی؟

خب دیگه میگم ک،حرفم اینه ما ک میگذریم از حرفاشون،ولی ممکنه کسی ک پاشو میذاره تو اون زیارتگاه،چند سال ...

من که اعتمادی ندارم بهشون

اکثرا بد ذات هستن و تو نقاب دین پنهون شدن

اینجور ادما رو باید بری از زن و بچه شون بپرسی چجور ادمی هستن

یکی از فامیل نزدیکمون مداح و روضه خونه مردمو ارشاد میکنه

خانومش میگه من باورش ندارم وقتی روضه میگه خنده ام میگیره یاد عذابهاش میوفتم

حرف منم همینه🥲میگم صاحب مجلس ک حضرت زهراست خودش تدریجی و ذره ذره اون ادمو پاگیر میکنه،تو قلبش میندا ...

شما راهتو برو عزیزم این چیزا دلسردت نکنه🙂💚

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
2810