2777
2789

روضه اینا بود،بعد خادمش ک زن بود،سنشم بالا بود،اخرای مجلس سرشو اورد جلوم،بعد رژمم اصن پررنگ نبود،صورتی ملایم بود،اخر مجلسم بود کلا انقدر گریه اینا کرده بودم رنگش رفته بود،میگف عزیزم سعی کن دیگه تو مجلس روضه اینا رژ نزنی،حالا ریملتو کاری ندارم،یکمم تعریف کرد ازم ک مثلا برنخوره...ولی حالا من ک خدارو شکر امام حسین همیشه لطف داشته بهم،با اینچیزا دلسرد نمیشم،ولی ممکنه اونی ک این حرفو میشنوه اولین بارش باشه اومده باشه تو اینجور محیطا،با همون حرف دلش بشکنه دیگه نره...

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂

صاحب مجلس حضرت زهراست،خودش اگر بخواد میندازه تو دل اون ادم ب مرور زمان همه چیزو،کسی با ارایش بره مجلس امام حسین،خیلی بهتره از این ک کلا نره🥲کاش یاد بگیرن این چیزارو...تازه من چادر اینامم سرم بود،فقط ی رژ صورتی ک اونم کمرنگ بود‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توام میگفتی عزیزم صدا میکرفونتون خیلی بلند بود سعی کن کمش کنی از دفعه بعد مردای بیرون صدای زن نامحرم نشنون موقع عذا داری زشته 😐

ناموسن به کسی چه یکی تو روزه ارایش میکنه یا با حجابه یا بی حجاب.

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

دقیقا ، یکی از  نزدیکان من دکتری فقه داره و واقعا آدم با سوادیه و همیشه میگه نباید یهویی اول کار تند و تیز حمله کرد، حتی اگه دیدی داره روی انجام احکامی یا چیزی تنبلی می‌کنه بهش سخت نگیر و اذیتش نکن ، و بهش تند نشو که زده و فراری نشه. به جاش درستش رو انجام بده جلوش تا کم‌کم خودش جذب بشه.

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

یاد یه تجربه مشابه افتادم

یه زیارتگاهی رفتم به تازگی

من تو کیفم کیف لوازم آرایش دارم،که اینجا که رفته بودم توش فقط ضدآفتاب و بالم لب و شونه ابرو و آینه و عطر و اینجور چیزا بود

داشتن میگشتن و برگشتن گفتن دیگه لوازم آرایش نیار اینجا

😶

گفتم این لوازم آرایشه به نظرتون؟

گفت پس چیه🚶‍♀️

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
خودت داری میگی با لحن خوب بت گفتو گفت بت برنخوره پ چی میشه اینهمه گارد نداشته باشین دربرابر هم

اخه خب خودشم وقتی میدونه حرفش ممکنه بربخوره چرا میگه،حالا خب فکر کن وسط گریه،بیاد همچین چیزی بهت بگه،منم فقط خندیدم بهش چیزی نگفتم،هر حرفی جایی داره

ازاین ادما همجا هست منی ک چندسال خودم خادم شهدا بودم یکی ک ی هفته ام نبود اومده بود توی گروهمون بمن تذکر میداد 😑و یا تو مجلسا نهایت همه ته ارایش رو دارن 

مهم نباشه واست

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
توام میگفتی عزیزم صدا میکرفونتون خیلی بلند بود سعی کن کمش کنی از دفعه بعد مردای بیرون صدای زن نامحرم ...

مداحشون مرد بود😂😂😂ولی در کل امر به معروف هم جایی داره،زمانی داره

من وسط گریه بودم همچین چیزی ب من میگه😂😂😂میگم من ک سرد نمیشم،ولی با اینکارا بقیه رو ممکنه دلسرد کنن

دقیقا ، یکی از نزدیکان من دکتری فقه داره و واقعا آدم با سوادیه و همیشه میگه نباید یهویی اول کار تند ...

اصن ی متنی خونده بودم،میگفت حتی اگر کسی با لاک هم نماز میخونه گیر ندید بهش،ب مرور زمان همون لاک هم پاک میکنه،چ بخوایم چ نخوایم خدا و اهل بیت برای همه ماست🫠

اینا افراطین متاسفانه جوونا رو از دین و خدا هم زده میکنن

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

میگفتی عزیزم شمام صورتتو پاک کن دماغ مالیده بهش😄

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
یاد یه تجربه مشابه افتادمیه زیارتگاهی رفتم به تازگیمن تو کیفم کیف لوازم آرایش دارم،که اینجا که رفته ...

خب دیگه میگم ک،حرفم اینه ما ک میگذریم از حرفاشون،ولی ممکنه کسی ک پاشو میذاره تو اون زیارتگاه،چند سالی بوده رو برگردونده،باز برگشته،بعد با کار اینا باز دلسرد شه😶😕حالا من چادرم سرم بودموهام اصن بیرون نبود

2810