2777
2789
عنوان

ماهی هفت میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 38 پست
بجا النگو گوشواره و چیزای دیگ بگیر اول بزار واسه، ایندت بعد النگو بخر.. قرارنیست ب ب دیگران بگی از ک ...

من الان دوتاگوشوراره دارم با دوتاالنگو هردوالنگوهام یازده گرمهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرانگم ؟؟

چرا بابد بگی؟؟

درست نیست چون ممکنه بگن پز میدی یا چسم و دل سیر نیستی

یا بیای تو چشم و حسرت بخورن 

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
من الان دوتاگوشوراره دارم با دوتاالنگو هردوالنگوهام یازده گرمهه

نگه دار واسه اول سال دیگ بفروش میگن قراره طلا تا 6تومن بره 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

خیلیم عالی ماهی ۷تومن اونم برا یه دختر تو این سن خیلی خوبه.طلا لباس لوازم آرایش همه چی بخر و حالشو ببر.البته خیلی گرونیه و کم میاری ولی اگه مغز اقتصادی داشته باشی میتونی خوب پیش بری.

چه لزومی داره فامیل بفهمه؟به کسی ربطی نداره.الان سنت کمه اسی نمیدونی وقتی بزرگ‌تر شدی متوجه میشی که نباید بذاری هیچ چیزتو کسی بفهمه چون با حسودی کردن و آه و نفرین خرابش میکنند برات و چشمت میزنند.من به چشم دیدم و تجربشو دارم که میگم.همه کار بکن همه جا برو همه چی بخور و همه چی بخر تفریح کن و عشق و حال کن ولی نذار کسی بفهمه.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
مفصله باید هم شهرکاباشی مثلا سی میلیون بزاری ماهی یک و نیم میدن بهت

من تو سپرده بورس گذاشتم با سود ۳۰ درصد 

یعنی برای ۳۰ میلیون،تقریبا ۷۰۰ سود بهم میده

ولی سرمایه گذاری شما رو متوجه نشدم چجوریه که سودش انقدر بالاست

2810