دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عه جدی من هم هرکارمیکنم به همه میگم بعضی اوقات چشم میخورم
بخاطر همینه عزیزم.میدونم آدم بعضی وقتا تحریک میشه که بگه ولی سعی کن نگی چشمت میزنند و خدایی نکرده همه چیزت ازدست میره.
یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنماییهای بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
بخاطر همینه عزیزم.میدونم آدم بعضی وقتا تحریک میشه که بگه ولی سعی کن نگی چشمت میزنند و خدایی نکرده هم ...
یکمشورت ازت میخام من سی میلیون وام گرفتم خب گذاشتم تو ارز قسطش ماهی سه میلیونه تا بک سال حساب کردم تا پنج ماه اول میتونم کلشو تصویه کنم بنظرت تاپنج ماه اول همشو تصویه کنم یا نه تا یک سال بزارم تصویه کنم چون میگم اگ پنج ماه اول تصویه کنم بعد دیگ راحتم بعدش
یکمشورت ازت میخام من سی میلیون وام گرفتم خب گذاشتم تو ارز قسطش ماهی سه میلیونه تا بک سال حساب کردم ...
عزیزم راستش من زیاد از ارز و این چیزا سردرنمیارم ولی خب بنظرمن همون اول همشو تسویه کن درسته بهت فشار میاد ولی درعوض زود راحت میشی دیگه.اونجوری تا یک سال دستت بهش بنده.
یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنماییهای بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏