2777
2789
خوب کردی درسته الان میگن نه نرین اینا ولی برای خودمون خیلی خوبه تو دروان عقد طرف طلاق میگیره میگه ای ...

حلقه ای....اره بابا بخصوص من دیر ازدواج کرده بودم بعدا میگفتن نفهمیدیم اصلا دختر بود یا مطلقه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
کلا سمتشون زیاد نگاه نکن 😂 کارخودتو بکن اگرم نظری دادن که باب دلت نبود فقط همسرتو نگاه کن چشماتو ای ...

وای چه بامزه گفتی🤣🤣🤣

چشم عزیزم خیلیی ممنونن😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخصوص درمورد جهیزیه اینا اصلا نظرشونو نپرس وچیزیم نگو شوهرتم وسط نکش ...

جهیزیه که اصلا قراره با خانوادم بخرم با سلیقه خودم

اخه اونها سلیقه ندارن درین مورد

آخه بحث گربه دم حجله کشتن هست.همین روابط ساده اولیه مهمه

خب نمرس از اون بهتره که میگن باسیاسته لااقل نه زبون دراز

اره صد در صد ولی دوست ندارم دلخوری ای پیش بیاد

بستگی به اخلاقشون داره 

اگه منطقی باشن می‌دونن که نه باید نظر بدن نه ناراحت بشن

خرید عقد هم مثل خریدهای دیگه است 

مگه برای خرید باید نظر کسی رو پرسید 

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
وای چه بامزه گفتی🤣🤣🤣چشم عزیزم خیلیی ممنونن😍😍😍

خواهش میکنم 

هلاکویی سایتم بازم سوال داستی بپرس 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
۲۸ 😂😂😂😂خودم سه هفتس نامزد شدم همه خریدامم دوتایی رفتیم خودمون فقط نشون رو مادرشوهر خریده بود منم ...

اگر دنبال آرامش تو زندگیت هستی باید با خانواده شوهر مدارا کنی بی محلی و کم محلی به چشم شوهر نگاه کردن فقط تو دوران عقد و اوایل عروسی جواب میده بعدها که کینه ها بیشتر شد خوبه خود همسرت تحت تاثیر قرار میگیره ارامشش از بین می‌ره در مقابل آرامش شما هم از بین می‌ره 

همه چی مدیریت میخواد نه شمشیر از رو بستن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اگه آدم حسابین که کلا باهاتون نمیان ...اگرنه که ببین طرزبرخوردشون چطوریه چون بعضیا فقط بحاطر رسم ورس ...

اونها دخالتی نمیکنن و حتی براشون مستقل شدن مهمه ولی اره بخاطر فرهنگ همراهی میکنن

اگر دنبال آرامش تو زندگیت هستی باید با خانواده شوهر مدارا کنی بی محلی و کم محلی به چشم شوهر نگاه کرد ...

باریک الله زن حسابی افرین 💋❤️🌷❤️❤️❤️❤️

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
اخه میگن نظر شوهر مهمه ولی باشه سعیمو میکنم نشون بدم که نظر من اولویته

نه بابا خمون شوهر هم بعدا گیر میده البته الان هم نظر خانوادشو اهمیت ندی ببین شوهرتو میپرسی از طریق اون بهت دست پیدا میکنن 

من رفتم النگو بخرم خواهرشوهرم کنارم بود از پهن ها وسنگین ها خوشم اومده بود گفت یه کم سبک ترش رو بگیر ...

امان از دخالت خواهر شوهر

بعد فکرشو کن خواهر شوهرای من ۴تان🤣🤣🤣🤣

خدا بخیر کنه تازه عروس بزرگ حساب میشم

خب نمرس از اون بهتره که میگن باسیاسته لااقل نه زبون دراز

آخه نپرسه هم میگن چقدر خودخواهه، این همه راه اومدیم فقط شدیم سیاهی لشکر

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
نه گل چرانیازباشه اصلانبایداین کاروبکنی فرداروزی انتظاردارن توهرچیزی ازشون مشورت بخوایی

البته بیشتر خواستم بدونم اگه نظرشون رو گفتن چطور بفهمونم که مهم نیست

2810