2777
2789
البته بیشتر خواستم بدونم اگه نظرشون رو گفتن چطور بفهمونم که مهم نیست

گلم اگه گفتن این خوبه وفلان بگین که مثلاازاین مدلانمی تونم بپوشم یابگین جایی دیگه راببینیم اگه بهترشونپسنیدم می یاییم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۸ 😂😂😂😂خودم سه هفتس نامزد شدم همه خریدامم دوتایی رفتیم خودمون فقط نشون رو مادرشوهر خریده بود منم ...

چطوری تشویقش میکنی برات طلا بگیره؟

لطفا یادم بگده منم به این کار عادتش بدم 🥲😂

وقیقا برا همین مشورت خواستم😢😢

فرض کن از چیزی خوشت بیاد، بعد از اونا بپرسی، بگن خوب نیست، یا باید دل خودتو بذاری زیر پات، یا حرف اونا رو بندازی زمین، خیلی سخته. از همین اول نظر نخواه که یاد بگیرن همه جا نرن 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اصلا چرا میان مال کدوم شهرین، میدونی من بیشتر از ۲۰ ساله میبینم که عروس داماد خودشون میرن خرید دیگه

اره دقیقا اکثرا همینطوره

ما اهوازیم 

خوزستان فرهنگش متفاوته تا صیغه محرمیت خونده نشه پسر و دختر نمیتونن تنها برن بیرون

خب میتونه نظر نپرسه اما موقع پرو اونام نگا کنن نظرم دادن جوابشونو نده

نمیدونم، ولی من دوست دارم تو روابط اجتماعی گفتگو وجود داشته باشه، آخه ممکنه عادت کنن وهمه چیز را تو دل بریزن،با احترام با هم حرف بزنند بهتره.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
والا خانواده منم مذهبین ولی یه کاره راه نمیوفتن دنبال عروس برن برای خرید تازه ۱۵ سال پیش که برادرام ...

من که قصد ندارم طبق نظر اونها باشن حتی وقتی میبینمشون زیاد باهاشون صحبت نمیکنم ولی خونگرم برخورد میکنم سو تفاهم نشه 

و قراره ماه عسل بریم بعد بریم خونه خودمون شاید حالا قبلش ۲ ماهی باهاشون زندگی کردم

اره دقیقا اکثرا همینطورهما اهوازیم خوزستان فرهنگش متفاوته تا صیغه محرمیت خونده نشه پسر و دختر نمیتون ...

خیلی خوبه واقعا مراقبتونن

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
بستگی به اخلاقشون داره اگه منطقی باشن می‌دونن که نه باید نظر بدن نه ناراحت بشنخرید عقد هم مثل خریدها ...

نه والا من که هیچوقت حتی نظر مادرمم نپرسیدم چه برسه الان مادرشوهر و خواهر شوهر

نه بابا خمون شوهر هم بعدا گیر میده البته الان هم نظر خانوادشو اهمیت ندی ببین شوهرتو میپرسی از طریق ا ...

ای وای حواسم به این یکی نبود خدایی دمت گرم

2810