2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه آخه این چه سوالیه ... اگه چیزی خوشت اومد که میگی همین خوشم اومد اگه چیزی پیشنهاد دادن خودت ببین ا ...

من اتفاقا همیشه همین رفتارو دارم با کسی که توی خریدام دخالت میکنه و همیشه هم حرف من به کرسی میشینه🤣

چون اونا ادمای مذهبی ای هستن ظاهرا برا همین البته خانواده خودم کاریم ندارن دنبالم راه نمیوفتنخودمم د ...

اصلا هم بد نیس اینجوری نگا کن دارن بهت اهمیت میدن اینقد لذت داره اگه به چشم مزاحم ودشمن نگا نکنی بنظرم اگه چیزیم کم گرفتن یا مخالفت کردن سکوت کن بخدا خودت بعدا تو زندگیت صاحب اختیاری تو تمام ازدواجا دخالت وحرف هس فقط باید با سیاست رفتار کنی 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
جهیزیه که اصلا قراره با خانوادم بخرم با سلیقه خودماخه اونها سلیقه ندارن درین مورد

درموردشم حرفی نزن به شوهرتم نگو اصلا هروقتم پرسید بگو انشاءالله موقع عروسی سورپرایز میشی

شایدم میترسن تو پسرشونو لقمه کنی وخرجشو ببری بالا

دیگه قراره عروس بگیرن باید در سطح یک عروس باشم 

و اونا هم دیدنم هر بار لباسهای گرون میپوشم کلا همیشه با استایلای گرون دیدنم

آخه نپرسه هم میگن چقدر خودخواهه، این همه راه اومدیم فقط شدیم سیاهی لشکر

خب میتونه نظر نپرسه اما موقع پرو اونام نگا کنن نظرم دادن جوابشونو نده

در مورد حلقه اگه قیمت خاصی براشون مهمهمثلا من باشم رک میگم تو چه حدودی باشهچون طلا واقعا گرونهدر مور ...

باشه خیلی ممنون حتما رنج قیمتی که میتونن رو ازشون خواهم پرسید که تصمیم بهتری بگیرم

دیگه قراره عروس بگیرن باید در سطح یک عروس باشم و اونا هم دیدنم هر بار لباسهای گرون میپوشم کلا همیشه ...

ربطی به استایل تو نداره خرید اونا پول داشته باشن میخرن نباشه در حد خودشون میخرن

2810