2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اول انتخاب کن، بعدش نطرشون را بپرس، اگر ایراد گرفتند، با شوخی بگو سلیقه من خوبه که پسرتون را قبول ...

نه اینجور حرف زدن همین اول کاری خوب نیس میگن زبون درازه بعدا گارد میگیرن

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
چند سالته 😐

۲۸ 😂😂😂😂

خودم سه هفتس نامزد شدم 

همه خریدامم دوتایی رفتیم خودمون 

فقط نشون رو مادرشوهر خریده بود منم بااینکه سلیقم نبود با کلی ذوق و احترام و تشکرپذیرفتم 

غیر مستقیم تشویقش کردم برام طلابگیره و نشون دادم که سایقشو قبول دارم هرمدلی بخره فقط بخره 😂

حالا برام النگو عین النگوهای خودم گرفته 

اگه سر نشون شلوغ میکردم واسه یه کادوی پاگشااینهمه هرینه نمیکرد 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
یه کاره النگ النگ می‌خوان دنبالتون راه بیوفتن که چی بشه؟؟؟تو هم نظر نپرسی خودشون نظر میدن شک نکن

چون اونا ادمای مذهبی ای هستن ظاهرا برا همین البته خانواده خودم کاریم ندارن دنبالم راه نمیوفتن

خودمم دلم نمیخواد دنبالمون راه بیوفتن😭😭😭😭

نگن آره هم محترمانه نظرشون رو رد میکنم

اصلا چرا میان مال کدوم شهرین، میدونی من بیشتر از ۲۰ ساله میبینم که عروس داماد خودشون میرن خرید دیگه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
ببخشید یه سوال شمارو بردن معاینه بکارت یا نه؟

من خواهرم خودش بهشون پیشنهاد داد که روز آزمایش که با دوتا خواهراش میومد همونجام رفتیم معاینه خودشونم شاهد بودن امضا هم گرفتن ازشون دیگه حرفی نباشه

ببین یه چی میگم حتی اگه نظرشونم گفتن مخصوصا مادرشوهرت بگو بله اینم قشنگیه بعدش مال خودتو انتخاب کن ب ...

سیوش کردم فردا باز هم بخونمش بمونه تو ذهنم

نه اینجور حرف زدن همین اول کاری خوب نیس میگن زبون درازه بعدا گارد میگیرن

آخه بحث گربه دم حجله کشتن هست.همین روابط ساده اولیه مهمه

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
چون اونا ادمای مذهبی ای هستن ظاهرا برا همین البته خانواده خودم کاریم ندارن دنبالم راه نمیوفتنخودمم د ...

والا خانواده منم مذهبین ولی یه کاره راه نمیوفتن دنبال عروس برن برای خرید تازه ۱۵ سال پیش که برادرام ازدواج کردن خانوادم پول دادن دستشون و خودشون رفتن خرید 

بیشتر آدمای فضول راه میوفتن دنبال عروس نه مذهبیا عزیزم 

حواستو جمع کن از الان که این نشونه ها رو میبینی چون اینا بعدا هم دخالت میکنن تو همه چیز زندگیتون 

من خواهرم خودش بهشون پیشنهاد داد که روز آزمایش که با دوتا خواهراش میومد همونجام رفتیم معاینه خودشونم ...

خوب کردی درسته الان میگن نه نرین اینا ولی برای خودمون خیلی خوبه تو دروان عقد طرف طلاق میگیره میگه این زن بود برگه مهمیه 

نوعت چی بود؟

اصلا چرا میان مال کدوم شهرین، میدونی من بیشتر از ۲۰ ساله میبینم که عروس داماد خودشون میرن خرید دیگه

ماهم سال ۹۵ازدواج کردیم دوتا خواهراش اومدن وخواهرم خودمم اومد البته برای ازمایش وخرید چادرعروسی وارایشگاه اولم.....روز خریدم میگفتن خودتون برین گفتم نه مادرشم اومد 

هیچ وقت نه نظر شوهرتو بپرس نه خانوادشو ...خودت انتخاب کن برو پرو اگه به دلت نشست خوب بود بیابیرون بگ ...

اخه میگن نظر شوهر مهمه 

ولی باشه سعیمو میکنم نشون بدم که نظر من اولویته

2810