2777
2789

از لاغری رنج میبرم خیلی ضعیف شدم بدنم عین مریضا میمونه . ی پیجی هست پودر و قرص میفروشه میگه یک میلیون قیمتشه و کلی فروش داره گیاهیه امااا هیچ اسمی روی پودر و قرص نیست هیچ علامتی هیچچچ

ولی همش میگه بدون بازگشت و بدون عوارضه خودشونم استفاده کردن منم از عوارض میترسم اما بنظرتون بگیرم یا ن؟ ریسک کنم یعنی یا نکنم

نه نگیر 

کلیه و معدتو نابود میکنه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ داروی چاقی بدون کورتون نیست 

هیچ داروی لاغری بدون شیشه نیست 

این بارها و بارها اعلام کردن 

وقتی ژنتیکی استعداد چاقی نداری پس هر دارویی که با کوتاه ترین زمان بهت وزن بده کورتون داره اگر میخوای چاق بشی به قیمت نابودی مفاصلت برو بخر

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

دوستم لاغر بود با باشگاه بدنش خیلی خوب شد 

البته خیلی زحمت کشید

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
هیچ داروی چاقی بدون کورتون نیست هیچ داروی لاغری بدون شیشه نیست این بارها و بارها اعلام کردن وقتی ژنت ...

ن اصلا من کلا ضعیفم ی چیز بد بخورم دیگ رسما میمیرم

چیکارکنم چاق بشم؟چی بخورم

چی بخورم اشتهام باز شه و واقعا تغییر کنم

ببین دوست باشگاه رفت ،بعد باشگاه اشتهاش باز میشد ،کلی سیب زمینی و تخم مرغ آبپز میاورد باشگاه بعده ورزشش میخورد 

میرفت خونه طبق برنامه غذایی که داشت میخورد 

شبا قبل خواب یه لیوان شیر میخورد 

ورزش و تغذیه  فقط

ن اصلا من کلا ضعیفم ی چیز بد بخورم دیگ رسما میمیرمچیکارکنم چاق بشم؟چی بخورم

وعده های غذاییت زیاد کن باید از استرس به دور باشی من تا زمانی که درس میخوندم اصلا وزن نمیگرفتم ترم آخر دانشگاه هر شب ۱۲به بعد یه وعده کامل با مخلفات سالاد و سس و ...می‌خوردم اصلا هم قصدم چاق شدن نبود امتحانات که تمام شد ادامه دادم بعد شش ماه از ۵۲شدم ۵۸

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .