2777
2789
عنوان

مجردی خیلییی مزخرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 118 پست
اشتباهه محضه گلمتنهایی نیاز جنسی و عاطفی سر و سامون نگرفتنهیچ چیش خوب نیستبعد سنت بالا رفت کسی نمیاد ...

نیاز جنسی ندارم و از لحاظ عاطفی هم احساس کمبود ندارم

همه ی آدما شبیه هم نیستن. من ترجیحم اینه که اول

دانشگاهو پشت سر بزارم، شاغل بشم، با مجردیم حال کنم

بعدش وارد مسئولیتها و دغدغه های متاهلی بشم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازدواج که دست خود آدمه دیگه

شما که نمیتونید پیش بینی کنید تا اون موقع ازیکی خوشتون میاد یا نه از کجا معلوم تا اون موقع از یکی خوشتون نیومد ؟شاید مثلا قصدشو نداشتین ولی کسی پیدا شد که شما خوشتون اومد 

اره بیشتر از عقده است طبق تاپیکاش کلا دحتریه که تنها دستاورد زندگیش ازدواج بوده

فکر کنم از ۱۴ سالگی تلاش کردع شوهرکنه ۲۲ سالگی موفق شده الان فکر میکنه شاخ غول و شکسته ولی معلومه تاپیک هاش از رو واقعیت نیست کردم داره میخواد بقیه رو  عصبی کنه

نیاز جنسی ندارم و از لحاظ عاطفی هم احساس کمبود ندارمهمه ی آدما شبیه هم نیستن. من ترجیحم اینه که اولد ...

خب خداروشکر که هدف داری گلم و نیازات کمه

ولی اون وقت هم کسی نمیاد دیگه سنت بالا میره. تو ۲۷ به بعد خواستگار نیست دیگه

اون وقت باید دعا و چله بگیری

[QUOTE=361549418]حسودی به دوست مجرد؟چرا؟ واقعا کدوم متاهلی حسادت مجردی رو 

چه سوال بی معنی!!!

حالا مگه متاهلی چیه؟

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

به نظرم اونایی از مجردی لذت نمیبرن که همه امیدشون فقط به شوهر کردنه و تنها موفقیت زندگیشون ، همین مس ...

آره دقیقا

ایشونم تو تاپیکاش گفته آرزوش شوهر کردن بوده

با دعا و چله و نماز از خدا شوهر میخواسته

خب معلومه که مجردی همچین آدمی با منی که اصلا به

ازدواج فکر نمیکنم و خواستگار رد میکنم و فعلا هدفم چیز

دیگه ایه خیلی متفاوته

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
[QUOTE=361549418]حسودی به دوست مجرد؟چرا؟ واقعا کدوم متاهلی حسادت مجردی رو چه سوال بی معنی!!!حالا مگه ...

متاهلی یعنی یه همدم داشتن.یه همراه

سر و سامون گرفتن 

رفع نیازهای عاطفی و جنسی به طور حلال 

متاهلی یعنی بچه زندگی 

[QUOTE=361549418]حسودی به دوست مجرد؟چرا؟ واقعا کدوم متاهلی حسادت مجردی رو چه سوال بی معنی!!!حالا مگه ...

والا حالا انگار شوهر و بچه چیه من ک خودم دوتاش تجربه کردم هم متاهلی هم مجردی ولی مجردی خوشتر بودم

2810