2777
2789
عنوان

مجردی خیلییی مزخرفه

898 بازدید | 118 پست

خدا رو شکر که ۸ساله متاهل شدم و از ته قلب شوهرم و بچه و زندگیم رو دوست دارم

عشق من و همسرم زبانزد هست تو فامیل

تو تاپیک قبلیم گفتم شوهرم چقدر محشره

همیشه میگم اگه مجرد بودم تا الان که ۳۰سالمه دق میکردم

خدایی مجردی خیلیییی سخت و کسل کننده است.تنهایی  

حتی اگه اون دختر پولدار و تحصیلات عالی داشته باشه بازم تنهایی و خلا عاطفی داره

همیشه هر دختر مجردی میبینم براش ناراحت میشم و دعا میکنم.

اع بازم شما

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من از مجردیم راضیم و تا 27 سالگی نمیخوام ازدواج کنم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

خداروشکر 

عزیزم پاشو یه صدقه بذار...

چشم بد دور ازتون❤

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

عزیزم برا شما و وشوهر عزیزتون و همچنین ثمره عشقتون آرزوی سلامتی دارم الهی که پر رزق و روزی و عاقبت بخیر باشیذ 

میشه بگی با شوهرت چطور رفتار میکنی؟

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

نظرات متفاوته عزیزم 

قرار نیست اگرم مجردی بد باشه دل کسی بسوزه یا ناخواسته باعث بشیم مجردا غصه بخورن 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
2810