2777
2789
عنوان

طلاق و حضانت

100 بازدید | 23 پست

سلام خانما من بنا به دلایلی تصمیم گرفتم طلاق یگبرم یه دختر۳ساله دارم خانه دارم و بیماری ام اس دارم اگر برم دنبال کارهای طلاق ممکنه دخترمو قانون ازم بگیره بده به همسرم؟نه معتاده نه خیانت و نه کتک کاری

واسه چی میخوای طلاق بگیری؟حضانت تا 7 سال با مادره

من اینجا بس دلم تنگ است/ و هر سازی که میبینم بد آهنگ است/ بیا ره توشه برداریم/ قدم در راه بی برگشت بگذاریم/ ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است؟  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته اگه مجبور نشی به خاطر گرفتن حق طلاق مهریه و جهیزیه و حضانت بچه رو بدی

من اینجا بس دلم تنگ است/ و هر سازی که میبینم بد آهنگ است/ بیا ره توشه برداریم/ قدم در راه بی برگشت بگذاریم/ ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است؟  
واسه چی میخوای طلاق بگیری؟حضانت تا 7 سال با مادره

دخالت های خانوادش و بچه ننه بودن همسرم گوش به فرمان بودن اونا بودنمون تویه ساختمان و قبول نکردن شوهرم از اینکه از این ساختمان بریم بی توجهی به من و توجه بیش از حد به اونا و وابسته کردن دخترم بخ خودشون

دخالت های خانوادش و بچه ننه بودن همسرم گوش به فرمان بودن اونا بودنمون تویه ساختمان و قبول نکردن شوهر ...

شرایط سختیه واقعا...ولی واسه قاضی قانع کننده نیس عزیزم...نهایتش اینه باهاشون قطع رابطه کنی

شرایط سختیه واقعا...ولی واسه قاضی قانع کننده نیس عزیزم...نهایتش اینه باهاشون قطع رابطه کنی

مریض شدم از دستشون انقدر باهام دعوا کردن ام اس گرفتم همیشه و هرروز یه قسمت بدنم از فشار عصبی مشکل پیدا میکنه شوهرمم حتی نمیگه چته ولی درمقابل با خانواده خودش مثلا میره پارک و مهمانی منم میشینم تو خونه دیوارهارو نگاه میکنم 

خانوادم کرمانشاه هستن و من اهواز نمیدونم چکار کنم برم قعر یا نه برم بترسه و به خودش بیاد یا اصلا اگر رفتم خانوادش تحریکش نمیکنن این واکنش بدتری نشون بده بخدا موندم

آره باباش میگیره گناه داره بچه

دیوانه شدم اصلا نمیتونم چشمامو ببندم موندم بگم به بابام بیاد دنبالم یا نه منم آدمم الان به محبت و ناز ونوازش و بودنش کنارمون احتیاج دارم وقتی شد۵۰سالم دیگه به دردم نمیخوره حتی اگر اخلاقش خوب باشه 

خانوادم کرمانشاه هستن و من اهواز نمیدونم چکار کنم برم قعر یا نه برم بترسه و به خودش بیاد یا اصلا اگر ...

خب به نظرم اگه بری قهر یه تلنگری میشه واسه همسرتون...یا از خانوادت بخوای باهاش حرف بزنن...

2810