2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش رو یادمون میره چیزی یادمون نمیمونه فقط بیسش یادمونه

در اون زمان هم درک خاصی نداریم میرفتیم دبیرستان تازه مفهومی میفهمیم چی به چی بود

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
همش رو یادمون میره چیزی یادمون نمیمونه فقط بیسش یادمونهدر اون زمان هم درک خاصی نداریم میرفتیم دبیرست ...

تیزهوشان بودی 

یعنی دوباره اون درس ها رو میخونین؟

الان داره الکتریسیته ساکن که ما ۱۱ می‌خونیم میخونه پس کلاس ۱۱ چی میخونه ؟

دوم راهنمایی میخوندیم اصلش رو دوم دبیرستان یاد میگرفتیم اونم با روش های تستی تازه می فهمیدیم چی به چیه قبلا که درک خاصی نداشتیم فقط یکسری مسائل بلد بودیم حل کنیم البته مدار و الکتریستیه در حد سختی دبیرستان نبود سطحش کمتر بود

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
تیزهوشان بودی یعنی دوباره اون درس ها رو میخونین؟

بله دوباره میخوندیم به پیشرفتگی دبیرستان تو راهنمایی تدریس نمیشه بچه ها هم درک درستی ندارن بنظر من وقت تلف کردن بود چنین چیزی از پایه و بن اشتباهه

تیزهوشان بودم من. اونطوری نیست که فکر میکنی که. مثلا ما حرکت شناسی رو نهم خیلی خوب و کامل خوندیم. بع ...

حرکت شناسی کاملا فرق میکنه و فصل سنگینیه اصلا مغز دانش اموز به اون کوچیکی یاری نمیکنه ولی فصلی مثل دینامیک بطور کامل به ما تو دوران اول راهنمایی تدریس شده بود 

بابا همون کتابارو برداشتن براشون تقسیم بندی کردن یکیشون برام صحبت کرد مثلا فصل فلان علوم نهمو بهش میگفتن فیزیک یا قسمت‌های مربوط به آزمایشو اینارو میگفتن شیمی 

الکتریسیته ساکن پایه هشتمم داره ماهم قبلا خوندیمش

بابا همون کتابارو برداشتن براشون تقسیم بندی کردن یکیشون برام صحبت کرد مثلا فصل فلان علوم نهمو بهش می ...

خیلی سطحش بالاتره خیلی اذیت کننده اس بخاطر همین همیشخ میگم راهنمایی بچه رو نباید تیزهوشان فرستاد فشار الکی

چی قبول شدی گلم ؟

پیراپزشکی می اوردم فکر کنم ولی نرفتم برای رشته بهتر ولی اشتباه کردم بدلایلی دیگه کنکور ندادم مشکلات زیادی پیش اومد مادرم رو از دست دادم و ...

2810