2777
2789
عنوان

دعوای پدرو مادرتون چقدر روانتون رو بهم میریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 41 پست
چقدری منی🥲🥲🥲 پدر مادر ها ناخواسته خیلی ظلم میکنن

پدر من خواسته زندگی مون رو نابود کرد

زنی که این همه بهش عشق محبت میداد رو با بی محبتی کشت

متنفرم از بعضی از همجنس های خودم وقتی قلب زنی رو که همسرشون رو میشکنن

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدر من خواسته زندگی مون رو نابود کردزنی که این همه بهش عشق محبت میداد رو با بی محبتی کشتمتنفرم از بع ...

مادرتون فوت شده؟ 

پدر منم گند زد تو زندگی بچهاش جوری که فراری شدیم از خونه پدری جای که برای همه منبع ارامش برای من محل شکنجه 

تا بوده دعوا زد و خورد حرف طلاق ۳۰ ساله اینجور زندگی میکنن شادی هاشون براش خودشونه و غم هاشون برای ما انقدررر از این موضوع خستم که دلم میخاد فرار کنم از همه ی  ادم ها

این نیز بگذرد......
دقیقا همه خاله هام جمع میشدن من تکه های شکسته ظرفا رو جمع میکردم

چقد همدردیم ما با عمو عمه هام یه طبقه ایم یادم نمیره یه بار مامانم رگشو زده بود  

نگاه های ترحم انگیز  عمه ام  و عموهام نابودم میمرد در گوش هم میگفتن بچه هم مثل خودشون روانی و عقده ای شده

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
مادرتون فوت شده؟ پدر منم گند زد تو زندگی بچهاش جوری که فراری شدیم از خونه پدری جای که برای همه منبع ...

بله پر کشید مادرم

البته خوشبحالش نموند با این روانی زندگی کنه

پس فردا منم زن میگیرم میرم

ببینم کی میاد بهش سر بزنه کاراشو کنه

دیگه خستم

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

چقد همدردیم ما با عمو عمه هام یه طبقه ایم یادم نمیره یه بار مامانم رگشو زده بود نگاه های ترحم انگیز ...

واای دقیقاا عروسی داییم همه تو بازار ما ب زور سوزن و از مامانم گرفتیم ک کاری نکنه با خودش دقیقا یادمه کنار یخچال اشپز خونه کلاس چهارم دبستان بودم اون موقعه 

چقد وقتی دعوا شدید میشد میترسیدم میخوابه تو خواب چیزیش بشه خدایا 

بله پر کشید مادرمالبته خوشبحالش نموند با این روانی زندگی کنهپس فردا منم زن میگیرم میرمببینم کی میاد ...

🥲🥲خدارحمتش کنه 

ان شاالله انقدر با خانومتون خوشبخت بشین که هیچ وقت روزهای سخت گذشته یادتون نیاد 

این نیز بگذرد......
واای دقیقاا عروسی داییم همه تو بازار ما ب زور سوزن و از مامانم گرفتیم ک کاری نکنه با خودش دقیقا یادم ...

عه چرا ما انقد شباهت داریم

منم مامانم چون  دیابت داشت همیشه 

دستم و میگرفتم جلو بینیش ببینم نفس میکشه یا نه 

هعیی

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
🥲🥲خدارحمتش کنه ان شاالله انقدر با خانومتون خوشبخت بشین که هیچ وقت روزهای سخت گذشته یادتون نیاد

ممنون خانم

خدا به خانوادتون سلامتی بده

البته هنوز خانم ندارم ولی خدا برام نقشه های خوبی داره

باور دارم

ممنون خانمخدا به خانوادتون سلامتی بدهالبته هنوز خانم ندارم ولی خدا برام نقشه های خوبی دارهباور دارم

مرسی سلامت باشین 

اره خدا همه سختی های زندگی و برامون جبران میکنه با یار خوب ...

این نیز بگذرد......
عه چرا ما انقد شباهت داریممنم مامانم چون دیابت داشت همیشه دستم و میگرفتم جلو بینیش ببینم نفس میکشه ...

دقیقاا🤣

تازه بیرون میرن دیر میان استرس میکشیدم نکنه بلایی سر مامانم اورده🤦🏻‍♀️

بله پر کشید مادرمالبته خوشبحالش نموند با این روانی زندگی کنهپس فردا منم زن میگیرم میرمببینم کی میاد ...

عهه چه حیف خدا رحمتش کنه 

2810