2777
2789

امروز پدر و مادرم دعوا کردن حق با مادرم بود پدرم هر حرفی به مادرم زد من فقط اومدم اتاق تا همین ساعت از ذهنم نرفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منی که از بچگی تا سن ۳۰ سالگی بین دعوای پدر مادرم بزرگ شدم یه غمگینم درونم ولی ظاهرم شاده

لعنت به پدرم که کاری کرده حس کنم نمیتونم زنی رو خوشبخت کنم

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

حقو به هیچکدوم نده تو از بطن رابطشون خبر نداری 

طرف هیچکدوم نباش 

از من بهت خواهرانه یه تلنگر

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

هفت سالم بود پدرو مادرم دعوا کردن درجا گفتن میریم دفترخونه طلاق بگیریم سوار ماشینشدن اینقد گریه کردم خودمو زدم تامنصرف شدن  الان بیست وسه سالمه  هروقت یادم میفته فقط افسپس میخورم که مادرم چرا همونموقع جدانشد

منی که از بچگی تا سن ۳۰ سالگی بین دعوای پدر مادرم بزرگ شدم یه غمگینم درونم ولی ظاهرم شادهلعنت به پدر ...

اکثرا پدرا مقصرن مادرم خیلی زن شاد و انرژی مثبتی هست ولی پدرم همیشه تو ذوق مادرم میزنه متنفرم ازش

دعواهاشون کل زندگیمونونابودکردکاشکی هیچوقت ازدواج وبچه دارنمیشدن نه کودکی خوبی داشتیم نه نوجوونی........الانم ازترسشون مباداشوهرهامون طعنه بزنن کلی ددوری میکنیم

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
منی که از بچگی تا سن ۳۰ سالگی بین دعوای پدر مادرم بزرگ شدم یه غمگینم درونم ولی ظاهرم شادهلعنت به پدر ...

چقدری منی🥲🥲🥲 پدر مادر ها ناخواسته خیلی ظلم میکنن

این نیز بگذرد......

من  نابود شدم  به معنای واقعی

کودکیم تباه شد همین امسال عید خونه ما   اونم روز اول عید خون  و خونریزی شد  در حالی که مردم در حال خوشان خوشان بودن 

من داشتم   شیشه های شکسته جمع میکردم 

از وقتی یادم میاد همینجوری بودن  هر دفع مامانم میگه میرم 

بابامم میگه مهریتو بگیر گمشو بعد دوروز اوکی میشن 

۳ ۴ ماه بعد بازم یه جنگ و زد و‌خورد دیگه 

من که الان برام اهمیتی نداره درو قفل میکنم میشینم اتاق

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
حقو به هیچکدوم نده تو از بطن رابطشون خبر نداری طرف هیچکدوم نباش از من بهت خواهرانه یه تلنگر

مادرم خیلی گناه داره خیلی مظلومه هیچکس نمیتونه با پدرم حتی یه روز زندگی کنه

اکثرا پدرا مقصرن مادرم خیلی زن شاد و انرژی مثبتی هست ولی پدرم همیشه تو ذوق مادرم میزنه متنفرم ازش

پدر منم یه مرد بی احساس. که نه عشقی به مادرم داد نه محبتی نه دوست داشتتی

خب عوضی وقتی بلد نیستی زن چیه چرا ازدواج کردی ما رو بدیخت کردی

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

۲۶

والا من که دیگه واقعا عادت کردم به دعواهاشون 

یعنی این دوتا ادم حتی ی نقطه مشترکم ندارن باهم روزی بدون دعوا نیستن اما گاهی اذیت میشم گاهی ام دیگه برام مهم نیست اما دلم میسوزه واسشون

2810