کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تچکر سلامتی که چه عرض کنم واسه پدرو مادرم یه عقل سالم میخوام.
وقتی یکی سنش میره بالا اصلاح نمیشه رفتارش یعنی دیکه درست نمیشه هیچوقت من اینو فهمیدم
بهترین راه بیخیال بدنه
کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
وقتی یکی سنش میره بالا اصلاح نمیشه رفتارش یعنی دیکه درست نمیشه هیچوقت من اینو فهمیدمبهترین راه بیخیا ...
دقیقا الان اینا ۲۵ ساله زیر یه سقفن ۴ تا بچه یدونه نوه دارن دیگه کی میخوان درست شن من که خیلیوقتا موقع دعواشون از عصبانیت خندم میاد خواهرم فحشم میکشه که چرا داری میخندی میگم این همه گریه کردم چی شد اینا که یه روز دعوا میکنن یه روز آشتی تکلیفشون با خودشون معلوم نیست چه اهمیتی داره من چه غلطی کنم
اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.
دقیقا الان اینا ۲۵ ساله زیر یه سقفن ۴ تا بچه یدونه نوه دارن دیگه کی میخوان درست شن من که خیلیوقت ...
این وضعیت شما رو من بارها کشیدم
فقط باید نسبت بهشون بیخیال بود
هرکاری میخان بکنن
مهم ارامش شماست حفظ بشه