2777
2789
من از تنهایی خوابیدن از بچگی هم میترسیدم اخه😂

ترس نداره که

آرامش داره

راحت میخابی کسی هم نمیچسبه بهت نفس نتونی بکشی

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂
🤣😂سواحل مغزش دوقطبیه ظاهرا بقران دو روز دیگه تاپیک میزنهجوون دیوانه بوی لش تنشم

خداییی برو تاپیکاشو بخون 🤣🤣🤣🤣خیلی خوبه 

وای یاد ی کاربر افتادم زده بود عاشق بوی گ و ز اقامم💔😂

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه این اونه؟😂😂😂

ارهههه ديوونس دوستش پولداره ب اون حسودي ميكنه

تاپيكاشو ببين همششش راجب اونه

هي شوهرشوهر ميكنه اينجا بقيه تاييدش كنن كه شوهركردن بهتر از درسخوندنه🤣🤣🤣🤣 

وای من متنفرم از همون دوران مجردی از هر طرف تا دورتر نباید کسی کنارم میخوابید😅 که من برا خودم لم ب ...

خب الان چیکار میکنی؟

منم یکی دو بار با پارتنرم خابیدم دیدم اصلا نمیتونم

فکر ازدواج از سرم افتاد😂

نیاز جنسی تو چی میکنی

هیچی کاری نمیکنم همون ماهی یه بار 

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

نه میگفت میترسم شوهر پولدار بکنه میگفت که خیلی حسوده

🤣🤣🤣🤣من اسم هرکاربری خدایی یادم نمیمونه ولی ایت کلا با دوستاش خیلی حسادت دارهه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
والا منو شوهرم عاشق همیم ولی تو این همه سال خیلی اوقات هم بوده از هم فاصله گرفتیم ،به هم نچسبیدیم آز ...

ما نیز

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

😔😔😌

امشب تنهام

کمی میترسم...

بودنش یه جور نبودنشم یه جور عذابه 

خدا هم تو کار بنده هاش مونده😔

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

😔😔😌امشب تنهامکمی میترسم...بودنش یه جور نبودنشم یه جور عذابه خدا هم تو کار بنده هاش مونده😔

نترس عزیزدلم

تنهایی رو یاد بگیر باهاش دوست شو

خداییی برو تاپیکاشو بخون 🤣🤣🤣🤣خیلی خوبه وای یاد ی کاربر افتادم زده بود عاشق بوی گ و ز اقامم💔😂

باشه 🤣

متاسفانه این راسته آدم عاشق میشه از هفت دولت احمق میشه 😐

منم قدیم فکر میکردم ازدواج کنم عاشق گو.ز و بقیه مخلفاتش میشم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
2810