2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه تنها خوابیدن بهتر از اینه هرشب یکی بچسبه بهت

وای من متنفرم از همون دوران مجردی  از هر طرف تا دورتر نباید کسی کنارم میخوابید😅 که من برا خودم لم بدم بچرخم بخوابم.یادش بخیر

تا متاهل شدم  تا هر بار میخواستم بخوابم شوهرم مزاحمم میشد منمکه کسی پیشم باشه درست نمیخوابم 

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
عزيزم امروز تاپيك نزدي از حسادت دوستت بتركي نگرانت شدم🤣🤣🤣🤣🤣

عه این اونه؟😂😂😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
کلا این کاربر معروف شده با تاپیکاش یه جا میزنه متاهلی تکراریه یه جا میزنه جوون بوی تنش🤣🤣🤣

🤣😂

سواحل مغزش دوقطبیه ظاهرا 

بقران دو روز دیگه تاپیک میزنه

جوون دیوانه بوی لش تنشم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
من و شوهرم شبها همیشه پیش همیمعاشقانه ترین زوج فامیل هستیمبوی تنش دیوانم میکنه

شوهرت که میگی نه پول داره نه قیافه .البته ببخشیدا چون خودت بدون مراعات بقیه و جای مناسب میای کلاس میزاری گفتم بهت یاد آوری کنم .باز یه جذاب پولدار وفادار باشه آدم دلش و جایی می‌زاره 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
2810