2777
2789
من چندین سال بود به معنی واقعی دل کنده بودم ازشوهرم و هرشب جدا میخوابیدم تفریحم جدابود خریدم جدابود ...

دعا نویست حلال خور بوده 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندین سال بود به معنی واقعی دل کنده بودم ازشوهرم و هرشب جدا میخوابیدم تفریحم جدابود خریدم جدابود ...

دوسش داری؟

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂
سخت نیس؟

چرا سخته ولی مجبورم برام دعا کن هر چه زود تر ازش جدا بشم چون اونی نبود که دلم میخواست

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

از مریضیه و جنون گذشتنه آخه بوی لش بدن دیوانه شدن داره حداقل میگفتن بوی عطر بدنش ی چیزی

یزیدتو🤣🤣🤣🤣

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
چرا سخته ولی مجبورم برام دعا کن هر چه زود تر ازش جدا بشم چون اونی نبود که دلم میخواست

الهی بمیرم

چشم

ایشالا آزاد شی

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂
دیوانه اس🙄🙄😂😂😂

باز شب شد بعضیا رگای مغزشون ارور داده.🤣🤣

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

میتونی بگی ماجرای امضات چیه؟

به گذشته بر میگرده 

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

باز شب شد بعضیا رگای مغزشون ارور داده.🤣🤣

😂😂اره ب خدا

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
میتونی بگی ماجرای امضات چیه؟

خیلی وقته مونده اونجا 

یزیدتو🤣🤣🤣🤣

طرف بو سیرابی میده بعد میگه از بوی تنش دیوانه میشم 

یزید هم شاخ درمیاره از گفته هاشون😂

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
طرف بو سیرابی میده بعد میگه از بوی تنش دیوانه میشم یزید هم شاخ درمیاره از گفته هاشون😂

کلا این کاربر معروف شده با تاپیکاش یه جا میزنه متاهلی تکراریه یه جا میزنه جوون بوی تنش🤣🤣🤣

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
2810