2777
2789

راستش دلم برا اونایی که دلشون با شوهرشون نیست

و به زور دارن ادامه میدن میسوزه

اصلا راحت نیست

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دلم با شوهرم نیست دو سال میشه جامو عوض کردم 

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

اونام دارم فکر میکنن مجردان چطوری میتونن کناره کسی نخوابن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
منم سالهاست ارزومه با شوهرم بخوابم اون یکی رو تختش باشه خوابش نمیبره

منم فکر کنم مثل شوهر شما باشم

واقعا دست خودمون نیست

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂
من و شوهرم شبها همیشه پیش همیمعاشقانه ترین زوج فامیل هستیمبوی تنش دیوانم میکنه

یا پنج تن 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

والا منو شوهرم عاشق همیم ولی تو این همه سال خیلی اوقات هم بوده از هم فاصله گرفتیم ،به هم نچسبیدیم آزاد بودیم هرجای خونه که میخوایم بخوابیم هیچ خللی هم پیش نیومده تو رابطه مون ،دیگه اونا که مشکل دارن که اصلا مجبور نیستن مدام همو تحمل کنن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من و شوهرم شبها همیشه پیش همیمعاشقانه ترین زوج فامیل هستیمبوی تنش دیوانم میکنه

آروم باش

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
2810