دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س) یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥
سوره حشر واقعا موثره با دعای شیش قفله که تازه شنیدم میگن شیش روز بخونی حاجت روا میشی
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ولی شیش تا دعای خیلی کوتاه که میخونی و بعد از دعای اول حاجت میگی و بعد دعای دوم هم همینطور و دعا های بعدی رو میخونی در آخر بازم حاجتت رو میگی و میگن خیلی مجربه از حضرت محمد داخله مفاتيح هم هست
همراه داشتن دعای موجب دور شدن چشم برزخه
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه