2777
2789

نذر قرآن هم میتونی بدی 

سوره یس حشر الرحمن معجزه میکنه

نیت کن بخون🙂

نذر نمک هم خوبه 

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط امام حسین و حضرت ابوالفضل .

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

سوره حشر واقعا موثره با دعای شیش قفله که تازه شنیدم میگن شیش روز بخونی حاجت روا میشی 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
میشه بگی دعای شش قفله چیه؟

توضیح کاملش گوگل هست 

ولی شیش تا دعای خیلی کوتاه که میخونی و بعد از دعای اول حاجت میگی و بعد دعای دوم هم همینطور و دعا های بعدی رو میخونی در آخر بازم حاجتت رو میگی و میگن خیلی مجربه از حضرت محمد داخله مفاتيح هم هست

همراه داشتن دعای موجب دور شدن چشم برزخه 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
دعای شیش قفل چیه؟

کامنت قبل گفتم

گلم منم از دوستان شنیدم کانال دارن داخل تلگرام

تا جایی که میدونم خودشون نایب طلبه معرفی میکنن تا برات انجام بدن 

بازم اگه بقیه دوستان اطلاعات کامل تری دارن بیان و بگن

ایشالا حاجت روا بشی التماس دعا