2777
2789
عنوان

تنهازندگی میکنم فیلم سجین

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم تو گوگل زدم فیلمش درآمد آقا این چیه انگار ترسناکه چقدر قسمتاش زیادن میگم اون مرده که زنها باچادر سفید دورش حلقه زدن قضیه اش چیه نگاش کن بگو من نمیتونم نگاه کنم 😅

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
رفتم تو گوگل زدم فیلمش درآمد آقا این چیه انگار ترسناکه چقدر قسمتاش زیادن میگم اون مرده که زنها باچاد ...

ببین براساس واقعیته 

و موضوعاتش درباره طلسم و جادوعه 

قسمت اول راجب دختریه ک عاشق پسرعمشه و جادوی خوک مینویسه براش و کل خانواده طرف کشته میشن

ببین براساس واقعیته و موضوعاتش درباره طلسم و جادوعه قسمت اول راجب دختریه ک عاشق پسرعمشه و جادوی خوک ...

وای جادوی خوک چیه اینها همش تو ترکیه رخ داده یعنی 😟

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
وای جادوی خوک چیه اینها همش تو ترکیه رخ داده یعنی 😟

اره تو اسلام خیلی ازین جادو جمبلا هس 

و ترک ها بشدت اهل جادو و طلسمن 

جادوی خوک مال نابودیه 

و تو قبرستون چال میشه 

و باعث مرگ اون فرد و تمام افراد خونیش میشه

بعد چی میشه

مادره شروع میکنه ب توهم زدن 

میره پیش دعانویس میگه یکی جادوی سیاه ۴۱نقطه نوشته براتون 

شوهرش خودکشی میکنه .دختره میفهمه پدرشم خودکشی کرده مادرشم کشتن 

توسط خاله و دختر خالش جادو شده بودن 

۱۵سال با روح شوهرش زندگی میکنه بعد دعانویس میتونه طلسم بشکنه دختره رو ازاد کنه

اره تو اسلام خیلی ازین جادو جمبلا هس و ترک ها بشدت اهل جادو و طلسمن جادوی خوک مال نابودیه و تو قبرست ...

اینها سحر و جادو ست تو همه اقوام دیده میشه مثل چین جادوی سیاه دارن یا انگلستان از این فیلم‌ها هم دارن حتی یه بار جادوگر از روسیه بود اونم میگفت چطور وارد چنین عالمی شده بهش گفتن کدوم قوم واست سخته بهشون تسلط کنی گفت مسلمونها البته اونهای که اهل ذکر هستن مثلا اذکار صبح و شب انجام میدن سخته بهشون تسلط کنم میگه فقط شما یه عکس یا چیزی از طرف بیار من میتونم جادوش کنم 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
اینها سحر و جادو ست تو همه اقوام دیده میشه مثل چین جادوی سیاه دارن یا انگلستان از این فیلم‌ها هم دار ...

من قبول ندارم 

همه جنگا و دردسرا از مسلموناس 

بنظرم ادمی ک خدارو باور داشته باشه با هردین و مذهبی ک باشه بخودش اجازه نمیده کار بدی بکنه

2810