2777
2789
عنوان

همیشه فکر گذشته شوهرم اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 83 پست
اینکارش یه ترفند هست تا شما رو درگیر خودش کنه . سکوت کنید طوری که انگار چیزی نشده هرگز دور اون آدم ن ...

بخاطر کلاس پسرم مجبورم گاهی باایشون برخورد داشته باشم الان جلوی جمع دائم منو آبجی صدا می کنه درصورتی که اصلا من ایشون و به حساب نمیارم

همه تو گذشته هاشون یه خبری بوده. مگر این که یا تو جامعه نبوده باشن یا خیلی زود ازدواج کرده باشن. با ...

من مثلا فک میکنم نکنه کسی رو خیلی دوس داشته نتونسته بهش برسه و اینا و چون خودش نمیدونه من میدونم حتی نمیتونم سوالی بپرسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر کلاس پسرم مجبورم گاهی باایشون برخورد داشته باشم الان جلوی جمع دائم منو آبجی صدا می کنه درصورتی ...

من تو شرایط شما نیستم و نمیتونم دقیق نظر بدم خودتون بهتر میدونید چطور میشه بی محلش کرد 

همه این فکرا از بیکاریه مطمئن باش اگ ب اونا فک میکرد نه الان دوست داشت نه تا الان باهات میموند خیلی ...

میدونم گاهی بیخودی خودمو اذیت میکنم مثلا اگر بهم محبت کنه با خودم میگم یعنی به اونام اینطورس مخبت میکرده

من هیچوقت به روش نیاوردم حتی نمیدونه که من میدونم ولی فکرش بعضی وقتا اذیتم میکنه

عزیزمممم کاملا درکت میکنم کاملاااااا میفهمم چی میگی

من خیلی قبلا ک هنوز ازدواج نکرده بودیم ولی همه میدونستن ما قراره ازدواج کننیم دوتا دختر ک همکلاسیم بودن اومدن گفتن ک اره ما فلان موقع فلان جا گیر کرده بودیم ماشین و دور دور میخواستیم زنگ زدیم به علی(علی شوهرمه)

انقدررررررررررررر عذاببببببببببب کشیدم ک نگو فقط وقتی تنها شدم زنگ زدم شوهرم زار زار گریه میکردم

الان هم سعی میکنم دیگ فکرنکنم

کاربری دست من و دوستمه

دوستان من متاهلم یه آقایی که متاهل هست و آشنا هست ابراز علاقه کرد و چون من جوابشو ندادم الان یه جوری ...

کلا بیخیالش باشین و اهمیت ندین عاقبت خوبی ندارن این روابط نامتعارف ایشون اگر ادم درستی بود به خانمش متعهد می موند

کاربر آقا

من تو شرایط شما نیستم و نمیتونم دقیق نظر بدم خودتون بهتر میدونید چطور میشه بی محلش کرد

بی محل می کنم اصلا فایده ای نداشته رفتارش و از توجه زیاد و مثبت به توجه منفی و اخم و تخم تغییر داده  

کلا بیخیالش باشین و اهمیت ندین عاقبت خوبی ندارن این روابط نامتعارف ایشون اگر ادم درستی بود به خانمش ...

میدونم صد در صد همینطوره من عاشق همسرم هستم 

فقط میخوام این آدمو بنشونم سرجاش 

اصلا ارتباط مجازی نیست شماره نداره از من در هفته چند بار میبینیم همو بخاطر کلاس پسرم

اصلا محل نده. سعی کن نبینیش .ادمای اینجوری بیمارن میندازتت تو دردسر

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
من هیچوقت به روش نیاوردم حتی نمیدونه که من میدونم ولی فکرش بعضی وقتا اذیتم میکنه

چون الان شوهرم خوبه بد نیست گوش شیطون کر 

فکر به گذشته فقط من رو ازش سرد میکنه و خداب نکرده ممکنه سر ی چیزی ک گذشته و بی ارزشه تا چندین رو دعوا کنیم و اعصاب جفتمون بهم ریخته باشه

کاربری دست من و دوستمه

2810